Diskusia k článku Partnerom SuperStar bude Europa 2
Ale, podivajme sa :) Nejaky zakomplexovany zamestnanec E2 sa ozval :) X aj Fun odmietli Superstar kvoli podmienkam Markizy, proste sa nedohodli. A E2 ma naozaj "perspektivnu" cielovku :) Taku, ze v predaji reklamy je az za RS, ktore ma reklamu zo zakona obmedzenu a trapiacou sa a coskoro konciacou Vivou. Fakt "great job" E2 :-D
ty chudáčik jeden...je všeobecne známe,že o SS bojovali aj X a FR a markíza uprednostnila E2 kvôli cielovke!!!!keby si bol taký insider na akého sa hráš,tak by si to vedel.ale vieš akurát tak len šíriť urážky a svoje obmedzené domnienky...keď už chceš mať prehľad,čítaj stratégie,prípadne sa prechádzaj okolo mediálnych agentúr,možno sa niečo na teba nalepí...
Tak ono vseobecne medialne partnerstva radii v TV projektoch nejaky extra uspech v pocuvanosti nikdy nepriniesli-mozno tak v zaciatkoch v rokoch 2004-2006. X a Fun uz podobne projekty pomaly opustaju a E2 bude zas zbierat len odrobinky , ktore jej velki hraci prepustia:)
SuperStar bude bez pochýb veľmi sledovaný projekt. Europa 2 však už dosiahla svoje maximum - nie však muziky ale počúvanosti... Stačí si pozrieť prieskum rádiá...pozvoľne to klesá.
Az na to, ze dolu podpisany evosonic urcite nie je ten, co tu pravidelne priespieva :)
Btw: Superstar este vobec niekto aj sleduje?
Vyborne, taketo nieco E2 potrebovala! Verim, ze sa im podari profesionalne spracovanie a ze im to pomoze v ramci celkoveho povedomia u posluchacov. Nie som sice pravidelnym posluchacom tejto stanice, ale ak chce realne konkurovat napr. takemu funradiu, toto je jedina cesta.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň