Diskusia k článku Rozhlasové vysielače v Banskej Štiavnici a v Trebišove prejdú generálnou obnovou antén
Rádiá zo Sitna odstavili o tej deviatej, ale Lumen až neskôr. Ešte okolo desiatej doobeda išiel (93,3 MHz).
Skús pozrieť prvý príspevok, hneď tam to bolo...
takže Sencor to som hľadal ale nikde nižšie ten názov rádia nebol asi si zabudol napísať . :-)
Sencor SIR 5000 WDB
Fortnite pro gamer je môj nick (pred tým VIVA fan a Ellie Goulding fan a MTV Fan a podobne)
PS: A ešte pred tým Class FM fan
hľadám a nikde nevidím alebo názov je Fornite Pro Gamer? ak áno nič mi pán Google nenašiel .
Lebo to rádio, čo som sem dal, má okrem iného aj internetové rádio a to pôjde všade, kde je dostatočný internet, keď už teda nemáte signál na DAB/DAB+ :-)
čo viem od jedného dotyčného tak VK je mimo pokrytia Dab signálom , najbližší vysielač je v BB a tak netuším koľko má KW a či vôbec je zachytiteľný vo VK nakoľko nemám digitálne rádio.
Stačí napríklad niečo také (prípadne aj lepšie) a nepotrebuješ k tomu žiadny mobil ani PC!
PS: A ako ste na to s DAB/DAB+ signálom? Lumen a väčšina RTVS a aj VLNA idú aj tam. A toto rádio má okrem internetu aj klasické FM a tiež aj DAB/DAB+ :-)
Rozoberú celú vežu a postavia odznova?
takže tam kde bývam ja - VK sa dá počúvať okrem Sitna R.Slovensko a Devín zo Španieho Lazu , Vlna od LC ale horšie o bude už Lumenom , Sitno tu má najlepší signál , Lumen od LC -106,3 u mňa vrčí a šumí kôli tomu že sa pleties Expresom Od španieho Lazu , ešteže funguje na nete , aj keď klasika je klasika ( ak nemusím väčšinou počúvam cez rádio ) nie vždy to ide - napr. cez rádio nenaladím Vivu , Best FM a iné , leso som mimo pokrytia vysielačov . :-(
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň