Diskusia k článku Až 7 frekvencií bude opäť v hre. Rada ich odobrala
Ahoj,
hej hej som to ja len to meno mi nechce fungovať, niekto sa pod ním musel registrovať :) Tak som si vymyslel nejaké ktoré zobralo.
Nebol si minule Erik? To je ale jedno. V podstate že tu budeš písať takéto príspevky, určite nič neurýchliš. Najprv musia byť frekvencie zaradené do výberového konania. Čo bude asi niekedy na jar. Potom môžu žiadatelia posielať žiadosti o niektoré z tých frekvencií. No a potom dúfať, že ju dostane ten správny vysielateľ. Teraz je jednoducho veľmi zavčasu chcieť, aby na nejakej frekvencii vysielalo to a to rádio
Do Tvrdošína by mohli dať Európa 2, alebo rádio Rock.
Miloš bude pre koho tak tipuj podľa mňa bude rádio rock bola spätná väzba poslúchacov rockerov chcú aby išli ďalej po celom Slovensku polka na 60% ľudia tak písali na fb októbri keď začalo vysielať ostro 3.10.tak chceli,vyberové konanie ten rok nestihnú keby ano bolo by vyhlásené 23.11.pri a po zasadnutí rady RpMS a bolo by 10.1.2023 alebo januári vyhlásia 11.1.a bude 7.3.2023 tak dajak by bolo to tak môže byt hre pre rádio rock a iné radia by uz neisli tam možno detské rádio do rs,Brezna,tvrdošín to su moje predstavy a vy ako to zhodnite.
Neviete či už niekto má záujem o tieto voľné frekvencie po rádiu Mária?
Rádio REBECA 88,60 ŽILINA KTORÚKOĽVEK HODINU ZAPNEM NEJDE +RÁDIO GOLDIS 90,80 ŽILINA
O tie frekvencie prejavili zaujem iba dva subjekty. Okrem Marie to bol uz len projekt Radia ENERGY.
Dodnes nechapem, preco nezahlasovali za ten druhy projekt, ved bol velmi kvalitne odprezentovany na verejnom vypocuti (sarkazmus).
Pritom Radio Maria kedysi chcelo prevziat celu siet Radia Jazz. Ma zaujima, ako to chceli prevadzkovat.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň