Diskusia k téme Najlepšia webstránka rádia
ludia zobudte sa! najlepsiu stranku ma radio fm, vsetko o com hovorite vo vasich prispevkoch a este ovela viac je aj na fm stranke, staci si len vediet kliknut a aj uplny magor ako vy vsetci :) si dokaze behom par sekund kliknut na to co chce najst. Za to ze nejaka stranka je v jave alebo vo flashi tak sa z toho ide hned kazdy poondit lebo to brutalne vyzera, netvrdim ze expres je zla stranka ale z praktickeho hladiska a z hladiska ponuky je pre mna fm stranka. expres len dobre vyzera....
Tak BEST-ťáci klobúk dole. Stránečka ako vyšitá. Nech si hovorí kto chce čo chce, ale napr. uverejnený playlist odohraných 200 skladieb, tak to už je čo povedať! Som veľmi nadšený a nielen stránkou ale aj hudbou!
tak expres vobec nemusim ale ich stranka je naj zo vsetkych radii na SR
a najlepsie na stranke je moznost Expres Chatu a informacie o moderatoroch:)
..podla mna ma tiez expres najlepsiu stranku! je zaujimava, pekne farebna a su tam dobre informacie o vsetkom..ankety, z vysielania a tak..ale aj viva ma teraz krasnu stranku. inak funko a okey by sa uz mohli tiez zobudit
Ano, aj ja si to myslím, že stránka rádia Expres je veľmi prehladná, ľahko čitateľná, všetko je jednoducho a s prehladom usporiadané...
superrrrr !!!
najlepsiu stranku ma podla mna expres,je prehladna a da sa z nej zistit vsetko co chcete o radiu vysielani vedtiet:)
je pravda, ze tazko sa hodnoti najlepsia stranka. je vela vybornych webov. jedno je ale jasne. suverejne najskaredsiu stranku ma funradiu. a nielen stranku. viac hudby, viac fuj!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň