Diskusia k téme Top Fun
ma niekto zoznam hitparady topfun?
A Osmičku, alebo Demovnicu (hitparády) na Rádiu_FM si neskúšal?
Jaj, pardon, to neexistuje, nie je to komerčné...
Ani wishlist na MTV CZ nemal uspech, skoncil spolu sMTV CZ a nebol nikde presunuty, ale ja som hlasoval do Wishlistu kazde jedno kolo, a ak bolo mozne tak som si pozrel kazdy jeden wishlist. Ale Orange top fun ma az tak zrejme nezaujimalo, ked som tam nehlasoval, ale inak wishlist fungoval podobne, tiez sa hlasovalo a podobne to s tym orange top fun. Teraz je este nedna hitparada, do ktorej je mozne hlasovat a to top22 Europy2:
http://www.europa2.sk/srv/www/content/sk/tim-a-sho…
Taze nemame wishlist, nemame orange top fun, ale mame aspon top 22 Europa2 tak hlasujte tam.
PS: Wishlist drzia este fanusikovia zo skovenska a na nejakej svojej stranke este bezi a da sa hlasovat!!!
len par slov k 1000.kolu a inym veciam. v kazdom pripade malo byt 1000.kolo specialne,aj ked pravidla hitparady sa zmenili uz viackrat ,
k horsiemu ,ako to uz byva zvykom.
no ale spat k ,,specialnemu kolu": z dnesnych piesni by sa tam tazko niektora umiestnila ,kedze maximum tyzdnov ,ktore moze piesen stravit v charte je 20.takze v nevyhode by boli len tie piesne ,
ktore boli v charte 20 tyzdnov ,lebo vznika predpoklad, ze keby neplatilo pravidlo o pocte tyzdnov , tak by tie piesne vydrzali aj dlhsie. ale tych piesni zase tak vela za rako nie je.
a tie co vydrzia menej zase v takej nevyhode nie su.
pripadne mohli zostavit rebricek najuspesnejsich interpretov ,tam by nejaky velky problem nevznikol,lebo by len jednoducho pripocitali body za jednotlive piesne interpretom...
alebo mohli spravit v 1000.kole 2 extra rebriky: top 10 hitov za obdobie pred zmenami a top 10 za obdobie po zmenach.
aj tak bolo najlepsie ,ked top fun uvadzala EVA. to bolo najlepsie
obdobie.
Kde som napisal, ze sa mi paci Lady Gaga, hmm? (aj ked priznavam, ze jej posledny singel Edge of Glory sa pocuvat da). Starsia produkcia B.E.P bola velmi dobra, ta sucasna uz bohuzial nestoji za nic. Nikoho za jeho vkus neodsudzujem, len konstatujem, ze som rad, ze Fun nevytahuje na svetlo (na rozdiel od X a ostatnych radii s vynimkou _FM) nejakych eurodancovych zombikov, staci? :)
Daľší s tých ľudí, typu ,čo sa páči mne je perfektné a čo sa mi nepáči,nemôže sa páčiť iným a ak áno sú asi iní,ako sa môže niekomu páčiť Dj Bobo?,tak isto sa môžem spýtať teba ako sa ti môže páčiť Black Eyed Peas,Lady Gaga,ale rešpektujem hudobný vkus každého asi toľko...
Ked po poslednom AMT nepresla ani 1 skladba od Elanu, tak som skoro otvaral sampanske :) Len tak na margo, Desmod a Cmorika tiez nejak extra nastastie nehravaju, hraju od nich nejake 2 pesnicky, co sa este ako-tak stravit da. Sucasny playlist Funka tvoria hlavne sucasne tanecne veci strihnute tym lepsim co 90-te roky priniesli (Nirvana, Beats international, Ini Kamoze atd...) Takze pokial mam chut pocuvat cisto komercnu hudbu, je Fun urcite u mna No1 ( aj ked obcas mi casta rotacia interpretov typu Lady Gaga dost vadi). Vkus posluchacov sa (nastastie) zmenil a po interpretoch ako Maduar, ci Ace of Base uz ani pes nestekne. Ale poradim ti, pokial ti tato hudba chyba, pusti si ich stream Fun Radio-80-te a 90-te roky a takejto hudby si tam uzijes dosytosti :)
co je neprijatelne na ace of base alebo maduare? volakedy nasadzovali
kadzy ich singel a mnohe z nich boli no.1 v top fun. tak napriklad Maduar: prvych 5 singlov (i feel good,do it,love me,anjel,mystic party) sa dostalo na no.1 v top fun ,takisto ace of base mali vic no.1 singlov v tejto hitparade:all that she wants , wheel of fortune,happy nation,the sign,don´t turn around,lucky love,beautiful life,life is a flower,cruel summer - myslim ,ze vsetky tieto boli v top fun no.1.
lenze do dnesneho "formatu" fun radia sa uz nehodia pomaly ani Elan ,ktorych uz bohvieako dlho skoro vobec nehraju. donemoty tlacia len desmod a podobnych....
najlepsia bola top fun ,ked ju uvadzala eva ,ale potom to uz zacalo upadat ,hlavne vdaka tym "uzasnym vylepseniam" - obmedzeniam.
ale na druhej strane je to niekedy aj dobre,ze je pocet tyzdnov obmedzeny, lebo niektorym "interpretom" (desmod,cmorik....) je aj 1 tyzden v top fun vela a nie este aby sa tam udrzali 30 tyzdnov alebo viac. top fun uz niekolko rokov )mozno 4-5) nepocuvam,uplne mi staci zoznam piesni na nete ,ked si to obcas pozriem.
a sucasny format fun radia? to uz tiez nie je nic moc. jednych ignoruju a druhych sa hraju o dusu. a tak podobne je to aj s inymi radiami a preto uz radia nepocuvam, iba ked som niekde v podniku alebo na kupalisku ,kde sa tomu neda vyhnut a tam mi to uplne staci. doma si vzdy pustim nejake cd a kludne aj maduar ,ace of base,2 unlimited ,zo slovenskych hlavne Elan ,Gombitova,
Zbirka,Grigorov,Muller a z dalsich zahranicnych:GNR ,
metallica ,bon jovi , europe....
tolko na ilustraciu co ja pustim ,samozrejme aj nove veci si vypocujem ,ale radsej mam tie starsie.
Vidis, vo World Charte pesnicky od Beatles ako flashback nemaju problem zahrat. Asi to bude tym, ze to bola hudba o niecom. Ja si velmi rad vypocujem kludne aj 30- te roky :) Len preboha nie stupidne disko a la Modern Talkin ci Dj Bobo :) K tomu Gala Top Funu este raz: Uz viackrat sa menili pravidla, rebricek sa zuzil na 20 miest, pobyt skladby sa obmedzil na maximalne 20 tyzdnov. Takze neda sa to porovnavat s tymi predchadzajucimi rebrickami, kde bola dlzka pobytu neobmezena. Jednoducho ziadna sucasna skladba by tam nemala sancu preniknut.
Zabudate na trend a vyvoj... Vtedy to shity neboli... Rovnako otrasne sa budu zdat sucasne "pecky" mladezi o 15 rokov.
Rovnako zla sa vam zda aj produkcia Beatles ci R. Stones? Mne nevadi hit z roku 1982 ci 1995, kym ho nehraju 2x denne mesiac v kuse. Ten jeden Gala Top by ste snad prezili - ved je dost ludi, ktori by si radi vypoculi napr. prvy vstup v 1. kole hitparady alebo nejaku tu statistiku. Ved nie vsetci "zeru" Fun tak, ze sa nehnu bez neho a maju komplet rebricky... Doprajte im to...
Zas neprehanaj, Desmod a Jarosa sice tiez nemusim, ale od tych euroshitov z 90-tych rokov je to stale tak o 3 levely vyssie :)
Noo ale takú zlú hudbu ako robili Ace Of Base alebo Maduar robí dnes Miro Jaroš alebo Desmod a to čo je prvé v 1000 kole je naozaj smutné JENNIFER LOPEZ ft. PITBULL On The Floor.
O moderátorovi ani nehovorím , ten človek tam jednoducho nepasuje.Takže 94,3 Mhz rýchlo preč a šup späť na 89,3 Mhz :-)
Ale problem je v tom, ze to, co sa hralo v TOP Fune v ich zaciatkoch je dnes uz pre format radia absolutne neprijatelne. Ja si naozaj nedokazem predstavit, zeby som mal pocas 2 hodiny pocuvat intrepretov ako Ace of Base, Maduar atd... A pravidla rebricka sa uz viackrat menili, takze odvysielat tzv. Extra Top Fun ako tomu byvalo v minulosti pri okruhlych vyrociach by aj tak nebolo mozne. Je pravda, ze Junior mohol dat aspon zopar flashbackov skladieb, ktore su pre format prijatelne. Napr. taka skladba Galvanize sa doteraz hrava snad kazdy 2.den bezne vo vysielani.
Rozumies citanemu textu? Asi moc nie.
Fun to ma tiez sponzorovane a vy*ralo sa na posluchacov. Lokalky maju ovela mensie prijmy, no takymto veciam a vyrociam sa venuju svedomito... Toto si mal pochopit ty mudrc :-))
A uz len ta 1 specialna relacia by ich zruinovala... pri ich milionovych ziskoch... Trvam na tom, ze Fun si urobilo slusnu hanbu... A tvoj nazor mi je fuk.
pises sprostosti. radio je za ucelom zarobku, tak ako kazda firma ... cize aj lokalky by vsetko osponzorovali, len im tam nikto neinzeruje.
Nevadia, pozeram ju malo ;-)
Zaujimave citat reakcie na jubilejne Top Fun... Nezohnali sponzora no... :-( Tu vidiet vztah k posluchacom... Nic navyse! Nie som casty posluchac, no toto ma velmi nemilo prekvapilo... Zlate lokalky, tie si vedia vazit ludi viac...
Sak zasponzoruj bez naroku na zverejnenie svojho mena a reklamy sa bude musite vysielat menej :)
Btw. Televizne 20 minutove reklamne breaky Ti nevadia? :)
Cele Fun je jedno reklamne monstrum :-) Bez reklamy nemaju asi ani toaletak na wecku :-D
Maju "pocasie vam prinasa...", "hitparadu vam prinasa...", "hudobne spravy vam prinasa...", "dopravny servis vam prinasa...", "rannu sou vam prinasa..."... ze to mozte este pocuvat...?! Stare a sucasne vysielanie je ako porovnavat sampanske a jablcak... bohuzial. Katastrofa s dobrym imidzom...
Bud rad, ze Top Fun vobec zostal :)
Nebyt dlhorocnej tradicie uz by bol davno padol.
Kto odrástol na Top Fun ako ja?Každý týždeň korenšpondenčný lístok,súťaže , tipovanie najvyššej novinky a hlavne Evka Bacigalová.To boli moje soboty.. /1992-1998/ potom to už šlo dole vodou.Hitparádu doriadil svojho času Sajfa a teraz zase Orange.Je to vlastne taká 2 hodinová reklama na ich produkty...Ach jaj spomienky...
Poznáte túto stránku? http://topfun.xf.cz/index1.html Sú tam skoro všetky kolá TOP FUN po rok 2007
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň