Diskusia k téme Páči sa vám nový web funrádia?
Takze takto po poriadku,ja som sa nezastaval web stranky Fun radia,len som ti chcel poukazat na to,ze radio Wow nema o nic lepsiu stranku ako ma Funko,to bolo cele,nic viac nic menej,ale dik za ten link,rad sa priucim.
Uz len vychadzajuc z tvojho nicku, určite hodnotís web funradia objektívne a na 100% nie si jeden z tych fanatických priaznivcov tej samohrajky. Skus si radsej precitat clanok a diskusne prispevky tych, co sa aspon trochu rozumeju tvorbe webov: http://blog.seochat.sk/2008-03-10/no vy-web-fun-radia-je-nepouzitelny-hum us/ (vymaž medzery)
To si si dufam robil srandu,ze ten web radia Wow je citelne lepsi ako ma Funko,prijemne si ma pobavil,len tak dalej :D
Ten web je otrasný. Ani štipka estetického cítenia. Len skúste porovnať s novým webom regionálneho rádia. www.radiowow.sk Také celoplošné rádio ako Fun, sa môže naozaj hambiť!
Tak je to rozhodne lepšie než predchádzajúci web... ale mohli by na stránke ešte viac popracovať.
urcite je krajsi ako ten predosli...ale mohli by sa este trosku posnazit a bude to OK:)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň