Diskusia k téme Shit Of The Week
no to si trafil presne Letny Hit Expresu nevysiel absolutne nie!!! a Tina ma sklamala
Žeby to bola Tina, ktorá si nechala zaplatiť, že sa strápni ako Juraj Bača, alebo Honzík Novotný??? Veď keď ide o prachy prečo by aj nie, toto je našincom aj s pepíkmi podobné. Kým ju mali pod krídlami B3 bola fajn, teraz? Škoda reči... Čo vy na to???
Mino a Uboot vysoko svami suhlasim
a teba bavi dookola pocuvat tie bludy co hraju na Okey? kedysi mali lepšie sutaze a pustali aj viac tanecnej hudby.
To, ktoré rádio sa zhoršilo sa ani nedá odsledovať!!! Menia sa naše požiadavky, a takisto asi ja rádia by chceli manipulovať hudobným vkusom, ale keďže dnes si hocičo stiahnete z netu alebo od známeho už im moc priestoru na diktovanie hudobného vkusu neostáva... Vďaka _FMku ktoré robí aspoň akú takú osvetu, nie sme odkázaní na všetky tie "hity" alebo "jemnučké" pesničky z ktorých musí byť zle každému!!! No ale sú aj iné vekové kategórie, takže aj pre nich treba niečo hrať, ale nemusí to robiť každé skazené komerčné rádio...
je to nahovno ja som kedysi okey pocuval stale hlavne tak v 2002 a bolo to nieco ine ako teraz teraz o nicoooooom
ale určite im nerastie tak ako by si priali ty ich francuzsky majitelia
Okey sa zhorsilo?
Si normalny?
A preco im rastie pocuvanost?
radio Max je priklad ako sa nerobi radio,je dobre ze to dostalo Okey....
to je pravda,Okey sa 100% zhorsilo
no podla mna do tejto temy urcite patri pridelenie frekvencie 95,2 radiu OKEY ktore sa strasne zhorsilo oproti minulym rokov a som sklamany ze tu frekvenciu nedostalo napriklad MAXKO
aj mne je na grcanie ked počujem voda čo ma drží...
Obvykle to tak byva a specialne u nas, ze kazda skupina, ktora ma velky tabor fanusikov, ma aj podobne silny tabor odporcov.
Ráž je mimo a tvári sa že nie...
Ale problem je, ze Elan je bohuzial stale ziadany a bohuzial velmi oblubeny aj medzi mladymi :( Ono, myslis si, ze hud.dramaturgovia ich zaraduju do playlistov radi?
Ja keď pocujem ako si dlho vydupaných poslucháčov už roky zhadzuje FUNko tým že kopíruje všetko a všetkých, len aby boli nejaké zisky je mi na grcanie!!! Ked počujem "ELÁN" na hocijakej stanici, to už je pre dnešného poslucháča moc!!! Ráž ktorí pohŕda všetkými mi pride ako jedna veľká absurdita v éteri... 80 roky už skončili...tak sa vážení "hudobní redaktori" spamätajte...
Pre mna je to jednoznacne Desmod a Zuzana Smatanova - vsetky pesnicky od nich, som na ne priam alergicky...
co si si spomenul na Music Files s Pycom ? ved tam bola taka rubrika.
Mno, uz to nie je az tak aktualne aby to bolo SOFTW, ale zatial 2 najshitnejsie pesnicky tohto roku, ktore sa mi nejakym nedopatrenim dostali do usi su Code Red- Kanikuly a este 1 spievajuci zajacik Schnuffel- Kuschelsong :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň