Diskusia k téme Aké radio získa 89,1?
ale iba na par hodin a nepravidelne....
A co tak spustit na 89.1 nejake piratske radio s vysielacom niekde v centre, alebo panelaku, he - he, kym to udelia? nejakych par Watov.
FUN RADIO to dufam neziska je to tie bratislavske radia stoja za hovno na exprese uz nema kto vysielat tak vysielaju legendy stale dokola to iste tamhraju
ktore ako jedine celoplosne radio v danom regione nema ziadnu zenevu. Samozrejme, za predpokladu, ze by vratili dubnicku frekvenciu.
Lokalky na zenevach radsej nie, postupne vsetky pokrachovali, lebo to neutiahli.
ja si myslim ze obzdve frkvencie po Radiu
duha by malo dostat Radio Beta alebo jedine nase naj radio DCACKO
A nezabudajme na 104,2-ku,ktoru by malo nastavajuce radio ziskat spolu s 89,1-tkou alebo 104,2 ka bude samostatna?
DCA RADIO RYTMUS VASHO SRDCA NA 89,1 keby to tak mohla pravda byt ale uz bez Stanky POLACKOVEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ja bz som uvital aj radio frontinus na 89,1alebo beta radio aj na 89,1aj o 104,2by mohli betaci yabojovat lebo 104,3co maju vtrencine je slaba fm.
89,1 by som privital dcacko co poviete?je tu niekto kto mal to radio rad?
Vsetci velki hraci tam pokrytie maju, tak by mohlo vzniknut bud nove radio, ale skor myslim, ze sa rozsiri niektore z mensich radii...
Teraz mi napadlo, aj ke nie som z TN, ze tejto lokalite (a nie len tejto) chyba v eteri "rock". ak sa nemylim teda...
Dufam, ze to hit fm nedostane, kedze frekvencii maju dost a program ziadny. Radsej keby tie peniaze vlozili do lepsich moderatorov, lebo to co tam je teraz. A kto by ju teda zo sucasnych radii mohol dostat? Mozno One alebo pre obzvlastnenie Max, ale to je nerealne.
Jednoznačne by to malo dostať Hit FM, prajem im, aby sa im darilo stale viac, konečne niečo so sebou začali robiť, zaslúžia si priestor...
prajem to radiu Yes, ale je to na nich silna frekvencia. Mozno prejavia zaujem aj Best, Radio7. Myslim si ze Zetku staci zeneva v Ziline a co sa stane? Asi to co na vychode: Okey, alebo Jemne Melodie to dostanu a bude ich pocut z troch frekvencii, z NMnV, BB a TN.....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň