Diskusia k téme Slovenské rádiá, ktoré hrajú Electronic music
no na to ze slovensky sa ucim ani nie dva roky si myslim ze viem celkom dobre pisat a citat... a mas smolu nie som madar to boze hran ale som stamat/stamat to ta nemusi vobec zaujimat len ma uz stvu tie debilne diskusie ktore tu nepatria... toto je radio stranka o radiach a niektory tu pisu diskusie napr. joj, nautik tv, music box, no tak to vidim ze madary su tu viac nez dost a tvoja diskusia mi nevdi ved preco je styranka o radiach ano ale o slovenskych nie madarskych...
Nauč sa v prvom rade pravopis, je to hrôza. ;-) Čo ti vadí na Maďaroch ? Mne to pripadá tak, že ty sám si Maďar, nauč sa slovensky. Sme v Európskej únii spoločne. A náhodou je to skvelý prehľad ich vysielačov. Preto som spomenul maďarské rádiá, pretože ma inšpirovali, u nás v FM spektre sa Electronic music v podstate nehrá (možno sa mýlim), určite by som ju uvítal aj u nás. :-)
to ti roby tobre tu vkuse pisat tu trapnu stranku?? huhu kde zijes toto je slovensko a toto je slovensky eter a toto kde mas kliknute je slovenska stranka a toto je o slovenskych radiach nie o MODORSKYCH gaspach
V Maďarsku majú najmenej 5 takýchto rádií v pásme FM (Roxy rádio, K1, rádio Eper, RiseFM a Egerszeg rádio - http://radiosite.hu/index.php?option=com_wrapper&I… Ako je to s rádiami na Slovensku, ktoré hrajú Electronic music ? Máme nejaké ? :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň