Diskusia k téme Odkiaľ ste a ktoré rádio počúvate najviac ?
Volakedy len B1 (106,6), teraz pocuvam najcastejsie Vivu (101,8), skoda, ze uz zrusili piatkovy vecer s Dusanom Marusakom, potom SRO1 (96,6) a obcas Expres (107,6) a Best (95,6). Je pravda, ze SRO1 - Slovensko by uz konecne mohli trochu zmenit repertoar, stale hraju tie iste pesnicky. Ale spravodajstvo a info maju no.1.
Citanie na pokracovanie,priame prenosi z hokeja na radiu Slovensko,obcas Europu 2,na FMku CIRKUS najlepsia slovenska relacia v etery,FREKVENCI 1 Juliu Gaju po 22h.Ak nejde nic z tohto radio nezapnem.
Posloucham pouze Cesky rozhlas Radiozurnal a nekdy i Slovensky rozhals Slovensko.
Posloucham pouze Český rozhlas 1 RADIOŽURNÁL a Slovenský rozhlas SLOVENSKO. Zprávy, komentáře, úvahy, POZOR ZÁKRUTA či i Nočná pyramída, Noční radiožurnál a pod.
Posloucham přes internet nebo přes satelit Skylink.
Pocuvam best 93,0 Trnava a rakuske 88,6 a kronehit105,8 ked davali diskoteky milenium po22h.
kedysi sa dalo pekne naladiť aj v Čadci, síce len mono,ale čisto.Po spustení 97.2 z Krížavy sa príjem zhoršil,stanice sa miešajú aj ke´d Krížava tu ide všeobecne veľmi zle.
U mna je cislo 1.radio RUBI-hra najviac hudby z 90rokov prevazne tanecnej-pocas dna v kazdej hodine 3,4piesne a kazdy vecer rovno 3hodiny toho najlepsieho z 90rokov.Pocuvam ho cez 97.1fm Olomouc-jedova v celkom dobrej kvalite aj s obcastnym RDS.
Zohor, Rádio_FM, 89.3 (Kamzík), Rádio Devín, Rádio Slovensko, skrátka vyberám prevažne z programovej štruktúry verejnoprávneho
Trójka-autorské programy, diskusie, publicistika,jazz,pohodová hudba-po Čro1 ich počúvam asi najviac
Polskie radio Katowice-103.0(Wisla)&102.2(Katowice )-výborný regionálny servis a pohodová muzika
RMF-FM 89.2(Góra Klimczok)& 93.0(KAtowice)-už sám názov hovorí za seba: RMF(Radio Muzyka Fakty)
-niekedy je aj problém, keď ide naraz dobrý program aj na 3 či č staniciach alebo sa čiastočne prekrýva, vtedy býva veľká dilema :)AMTHW
SRo4_FM 91.8FM(Čadca)-dobrá muzika
Radio VIVA 99.6(Čadca)-takisto dobrá staršia muzika
ČRo1-Rádiožurnál 92.5(ValMez)&101.4(Ostrava-Hošťál kovice)-info a muzika/počúvam ich asi najviac/
ČRo5-Regina Ostrava99.0(ValMez)-výborný regionálny servis a parádne spoločné nočné vysielanie/hlavne starý archív/
RadioHELAX93.7(Ostrava.H)-dance a zábava
Polskie radio Program 1-Jedynka 91.5(Wisla-Skrzyczne)&97.9(Katowice) -(nočný živý program)
Polskie radio Program 3-Trójka 100.8(Wisla)&99.7(Katowice)-autorsk
SK terestrial Express,SRo1,VIVA
CZ terestrial Kisshady
SAT: CFN, SWR3 DE,Funradio FR,
internet: Flash FM FR,Fajn Radio CZ,Kiss 98 CZ
Počuvam najradšej Kiss Hady,Krokodyl a zo slovenských Radio Slovensko,z nemeckých Anntene Bayern
Jednoznačne len Rádio Slovensko. Hlavne preto, že ma zaujíma to, čo sa odohralo vo svete. Toto všetko sa dozviem z Rádiožurnálu.
sorry, jsane ze som myslel KISS, cize byvaly KIKS-
1.Rubi cez 97.1fm,2.Kiss Hady cez 88.3fm,3.Kiss Publikum cez 96.5 a 98.9fm,4.Zlin cez 96.2fm,5.Petrov cez 103.4fm.
Ešte pred tromi rokmi prevažne Expres a SRo 1, teraz už len výlučne Vivu ( vysv : šťastná náhoda chcela, aby som "presedlala na lepšieho koňa" )... hlavne kvôli hudbe, lebo je úžasne pohodová a to ma strááášne baví. Takto "prevrátený kabát" som doteraz ešte neoľutovala, lebo najlepšia hudba všetkých čias je pochopiteľne rozhodne jednoznačne fantastická ( p.a.: skutočne platí to, že čo je pravda, nie je hriech ). Ale inak chápem aj iných - či inak hudobne orientovaných jedincov s iným názorom na kvalitné vecičky...Jeanny - ale nie tá Falcova, čo práve frčí :D
Najviac jednoznacne Radio_FM, potom ladim este Slovensko a zo sukromnych Viva a obcasne Europa 2
Expres,Viva cez satelit HitFM a Sunshine live,ci francuzske Fun Radio,alebo aj Nostalgie
a sukromne v sucasnosti lovim hlavne na Thore.
Kiks sa premenoval na Kiss, ak myslíš to slovenské.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň