Diskusia k téme Slovenský rozhlas sa po štúdii bude meniť
Pokial budu hrať hudbu v normalnom, prijateľnom pomere, nebudu ju opakovať a budu hrať aj pesničky, ktoré v komerčných rádiach nenajdeme, tak to môže byť super. Na rádiu Slovensku sa mi páči program v pracovné dni od 5:00 do 18:00-19:00, myslím, že je to moderné informáčné rádio, dokonca som sa po dlhšom čase komerčných rádii vrátil k SRO1.Proste mi vyhovuje, či v aute, či doma...a to mám 20 rokov.Tiež si naladím Zetko,taky v pohode po všetkých stránkach,najma hudobnej.Proste už ma nebaví počúvať rehotanie moderátorov a 12 najobúbenješích hitov 24 hodín denne aby som bol v Pohode a citíl sa viac fun:-) <br />
Verím, že sa konečne okruhy osamostatnia a viacerí ľudia sa vrátia k SRO1, pretože najozaj to asi bude to najkvalitnejšie čo tu bude.
kedy konecne dojde k definitivnemu oddeleniu Radia Slovensko a Reginy. V nedelu a vo sviatky je Radio Slovensko mrtve, lebo vysiela spolu s Reginou programy typu, ake patria na Reginu - rozpravka pre deti, bohosluzby a pod. Niekedy aj vecer zachytim na Radiu Slovensko citanie na pokracovanie a pod., co opat patri na Reginu ak nie hned na Devin. Tazko hovorit o profilovani a formatovani niecoho, co de facto niekedy ani nevysiela.
Z avizovaneho zvysovania podielu hudby na Radiu Slovensko tiez nie som velmi nadseny. Radio Slovensko by v prvom rade malo zit aktualnymi informaciami a to aj v nedelu dopoludnia ako aj vecery. Zvysenie podielu hudby smeuje skor k ajkejsi "lifestylovej" stanici, k comu konverguje cesky Radiozurnal. Tam maju vsak uz pripraveny spravodajsko-publicisticky okruh vo forme "polokruhov" Radio Cesko a CRo 6, ktory zatial vedenie CRo nemohlo pustit kvoli postihnutiu tamojsej rozhlasovej rady ochorenim BSE.
Zaujímavý rozhovor je tu: http://medialne.etrend.sk/radia/clanok.php?clanok=… Čo na to hovoríte?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň