Diskusia k téme snina magurica
kedze magurica stv 1 nema ani dnes vysiela sa z jedneho stoziara je to vykryvac z dubnika neviem ako sa vola na 11. kanaly ale 6. kanal z dubnika ide v snine lepsie myslim to stv 1
ano vysielalo sa stamde kde je teraz jojka a este sa vysielalo z dubnika ktory perfektne pokryva celu sninu
Odborníci, vie niekto z kadiaľ sa vysielalo v Snine, kým ešte nebola postavená TV veža na Magurici v 1988. Lebo predtým sa tam vysielalo na 23. kanáli a v 70. rokoch aj na 40. kanáli. Vysielalo sa z televízneho prevádzača Širkáň???, odkiaľ ide dnes Jojka, alebo na Magurici bol nejaký provizórny vysielač??? Viete niekto
Neviem odkiaľ beriete, že Rádio Lumen vysiela v Snine z Magurice ERP 1 kW, lebo vysiela ERP 0,3 kW [300 Watt], ktorý mu bol pridelený - viď: https://www.radia.sk/spravy/1718_rvr-rozdala-volne… a oproti ostatným staniciam SRo z Magurice + 60 m ide Lumen z anténového systému len z výšky 30 metrov. Preto nečakajte také pokrytie ako ostatné stanice SRo [10 kW].
Mne ten Lumen dost sumi. Ale to mi moze byt dost jedno. Je to velmi nudne radio, takze aj tak by som ho nepocuval.
sak pochopitelne ze je to slabsi signal ked tamte maju 10.00 kW a lumen ma 1.00 kW
trocha slabsi signal ako 91.2 MHz radio slovensko 102.2 MHz radio devin a 107.6 radio fm ale pocuvat sa to da v humennom horka mi ide lepsie
&asdg
93.2 MHz Lumen z Magurice už vysiela ?
uz od dnes radio lumen na 93.2 MHz 1.00 kW
Problém s FM signálom z Magurice ďalej od Sniny - napr. Humenné je možno preto, že 91,2, 102,2, 107,6 nešíri Towercom, ale Expres Net, hoci idú z vysielača Towercomu, ktorý majú prenajatý, o chvíľu pôjde z neho aj Lumen 93,2.
odkedy zrusili 100.3 dubnik 34.00 kW tak pokrytie radia fm je na vychode biedne ba miestami az katastrofalne
Ak by napriklad _FM nemalo vysielac v Snine, tak by somho vobec nemohol pocuvat. Inak signal z tych vysielacov nie je velmi kvalitny. _FM som sa pokusal v Humennom naladit na viacerych miestach a radiach, ale nikdy to nebolo take, ake by to malo byt.
ide vyborne radio slovensko 96.6 MHz a sice trocha slabsie ale ide to aj na 88.8 radio devin 101.7 radio fm na slovensku su lokality kde su potrebnejsie nove vysielace v snine je to bez magurice este celkom dobre bandscan snina 87.7 funradio 88.5 radio viva 88.8 radiodevin 91.2 radio slovensko 93.5 radio slovensko 95.9 radiokiss 96.6 radioslovensko 98.6 jemne melodie 100.3 radio regina 101.7 radiofm 102.2 radiodevin 106.2 radioexpres 107.1 radiookey 107.6 radiofm z toho je z magurice iba 91.2 radioslovensko 102.2 radiodevin a 107.6 radiofm pre stankyho co ste pocuvali ked magurica nebola
ondrej. tu si zbytocny len ty. nehnevaj sa, ale aj ludia dalej na vychode chceju nieco pocuvat
Ondro Ty si riadna maska :o) Ty si riadne číslo!!! Takú hlášku som ešte nepočul. Hláška roka 2008. Máš 100 bodov!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň