Diskusia k téme Preco matej hajko uz nekomentuje hokej na stv????
Matej Hajko komentuje našu hokejovú extraligu na Sport 1 a je fajn ho po dlhšom čase počuť
tak to som sa fakt pobavil na vasich prispevkoch preco matej hajko uz nekomentuje hokej na stv???? lebo je na STV
No teda :)) Ze bol fantasticky na SRO.
Pe3k, presne toto iste som robil aj ja, ked padol gol, v TV este ani nevystrelili :))
Casto som si k TV obrazu daval radio s jeho komentarom... Malo to vyhodu i v tom, ze zvuk predbiehal obraz a mohol som sa sustredit, ked sa nieco dialo :-)) Je to macher :-)
No SRO moc nepocuvam ani ja. Ale komentovanie hokeja v jeho podani bolo fantasticke.Malo to grady a akciu. Pri Ninajovi chrapem :)
Matej Hajko vraj podniká,ako som niekde nasiel, vlastní penzión EDISON7 a aj nejaký obchod. Pre STV komentoval externe, keď sa nedohodli, odišiel...
Hajko bol najlepsi, ale urcite nie v casoch STV, ale v casoch, ked este komentovaval na SRO.. Tam bol komentator, potom v STV to bola len malicka cast z jeho skutocneho vykonu.. Preco si nikto na toto nespomenie a pisete iba z STV, kedy uz jeho komentar nebol taky skvely, ako na SRO?
Hajko ani v STV nebol, komentoval externe pre STV. Ale už skončil, škoda, lebo bol najlepší.
Nie je už ani na stránke Trojky http://stv.sk/trojka/projekt/spot/37172/redaktori-…
lebo ma ine pracovne aktivity
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň