Diskusia k téme Koniec projektu Moje rádio.sk?
jasne ze su spat... sice bez atlasu... bude len 6 radii ale idu
Ked si pustim Danceradio tak v zatvorke je napisane že:DANCERADIO IS BACK.... Takže asi to značí,že sa niečo dialo....
Ako ze hmm no comprendo! ved server mojeradio.sk ide stale bez problemov tak ja neviem o com tocite viem, ze aj na medialne.sk bolo nieco ze neexistuje ci co ale ide to normalne... len nejdu streamingy
Zaujimave. Pozrel som svoje odkazy. Vsetko nasledujuce mi ide. Co z tohto vlastne bolo Moje radio.sk?
99Jamz
Classic Rock
Modern Rock
Dance Radio
SmoothJazz
Oldies Radio
Stranka Mojeradio.sk nefunguje,ale na ploche mam ikonku na spustenie radia dance a to este stale normalne funguje.....
lebo u kazdeho radia ocakavam, ze to bude aso v minimalne miere "zivy" organizmus. Je__e Melodie su vlastne netove radio vysielane na FM, v tom spociva ich zvratenost.
Skor som za to, aby zvacsilo pokrytie existujucich specializovanych rozhlasovych stanic. Na Slovensku ich bohuzial nie je vela, ale v takej CR sa ich zopar najde. Napr. Radio Beat, Olidesradio Olympic, Ethno Radio, Country Radio atd. Vacsina z nich vysiela len v Prahe a nemaju poriadne pokrytie ani v samotnej CR. Rad by som ich videl na satelite alebo aspon na nete ale v najozaj solidnej kvalite, t.j. aspon 192kbit/s. Pripadbe v kablovke. To povazujem za schodnejsiu cestu.
Este by mohlo prist ku koncu projektu Jemne Melodie a pretransformovat ho na nejaky zmysluplny projekt.
Mediálne.sk prinieslo informáciu, ktorú si môžete prečítať tu: http://medialne.etrend.sk/radia/sprava.php?sprava=… .. Aký je Váš názor na to?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň