Diskusia k téme Kedy rádio preladím [vypnem]?
uplne s Mirkou súhlasím Zuzana Kostelníková,ale prečo sanepýtajte bo by som sa rozkecala:D
ked hraju tu uzasnu pesnicku muoj boze... :-! fuj
tak to musis potom mat teda "bohovsky" prehlad o tom co je dobre :))))
tak to mas stastie:)ved moderuje le 8 hodin do tyzdna,ale omnoho horsia ako ona je Petra Bernasovska
ked na radiu Sity vysiela Rasto Lehotsky a mudruje co je spravne a co nie,ze preco na zelanie posluchaca nepusti "hentu" pesnicku,ale zase "tamtu".Ako co sa tyka tanecneho radia,tak toto radio naozaj mozem,bo mna bavia ma pocuvat prerobene tancene zremixovane veci,ale neznasam takych ludi,ktory mudruju,priamo do eteru co je spravne a co nie.
Ja pocuvam Funradio.Ja nikdy nepreladzujem len ked vypadne funko vtedy si naladim Vivu.A to je vsetko
nie je asi rádio, ktoré by každému sedelo na 100%. V každom sa nájdete moderátor, ktorý nestojí za veľa, vždy sa nájde nejaká tá pesnička, ktorá nevyhovuje (a to ju inokedy môžem, len možno na ňu zrovna nemám náladu), do toho príde zbytočne dlhý vstup o niečom alebo o ničom, siahodlhé súťaže, rozhovory atď... Takže mám v aute naladených niekoľko staníc, ktoré pernamentne prepínam a selektujem. Pri niektorej ostanem dlhšie, pri inej kratšie. Ak sa nachádzam na územý Slovenska, kde naladím iné stanice ako v mieste bydliska, snažím sa počúvať tie ... to je celé :o))
Ďakujem za názor, skutočne originálny ! Vidieť že podľa seba súdiš.
ale ty si nafetovana takze to sa nerata
Ja moje rádio - rádio Expres - nikdy neprelaďujem - asi som si vybrala to pravé čo mne vyhovuje, či je to po hudobnej alebo vôbec programovej stránke.
Odporúčam naladiť sa na tú svoju správnu frekvenciu, nájsť si každý čo mu vyhovuje a nehľadať všade len nedostatky
a kritizovať.
Tak som si to tu prešiel všetko, no a je tu asi jeden nedonosenec... Fakt, choď radšej na tie jahody! Každá téma je dobrá, len niekedy treba trošku aj mozgom pohnúť!, ak samozrejme nemáme piliny... Aj ja preladím, počúvam totiž dve rádiá.
Hlavne, ze tie tvoje, ktore tu zakladas o radiu NAJ su fakt duchaplne :-)
keď na JEDNOTKE ide po x-tý raz SENZUS.Ide ma vyvrediť.Vtedy automaticky ČT 1,ČT 2,TVP1,TVP 2,TVP 3.To fakt nemusím
Len ked bľačí Mečiarov dvorný šašek JOŽKO RAŽ
Mas pravdu. Horsia by snad mohla byt uz len tema "KEDY RADIO NALADIM (ZAPNEM)" Dost zla tema by asi bola aj "NAJLEPSIA PESNICKA V NAJHORSOM RADIU", alebo "KTORA FREKVENCIA SA VAM NAJVIAC PACI" a pod. Takze takychto duchaplnych tem sa da vymysliet naoaj dost vela.
To to sú také témy ako poďme na jahody.Čo je to za tému "KEDY RÁDIO PRELADÍM(VYPNEM)?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň