Diskusia k téme Tunel Branisko
a to co ma spolocne s radia.sk ty sa radsej zamysli nad tym ze uz vyse roka je tam planovane 95,3 radio expres a 104,8 radio viva dodnes to nie je urobene a to sa este chvalia ze tam ide 92,2 radio slovensko ktore ma caste vypadky
zmysel dopravného značenia na Slovensku už neriešim, ale snažím sa ho rešpektovať práve kvôli záslužnému obohacovaniu štátnej pokladnice. Inak súhlasím, je to OT. :)
on to chcel asi poslat do pozor, zakruta :D
Mišo, nabudúce v tuneli nespeeduj, ale dbaj na bezpečnosť cestnej premávky. A navyše ako to súvisí s rádiami? :)
Dna 6.4.2009 som bol pokutovany za prekrocenie rychlosti o 16 km nad 60 km/h pred vjazodm do tunela Branisko. Ked som sa informoval preco meraju rychlosť pred tunelom, ked pre prezajad cez tunel je v povolena rychlost 80 km/h. Policajt to zdovodnil znackou, ktora obmedzuje prijazd do tunela z dovodu rampy (asi myslel pre nakladne auta povoleny vjazd pre max. vysku - rampa je pritom uz pred vjazdom na minidialnicu, ktora smeruje k tunelu ) a na otazku preco pri vyjazde z tunela je povolena rychlosť 80 km/h, odpovedal ze tunelom je povolena rychlost 80 km/h. Nakolko som prekrocil povolenu rychlost, pokutu 30 EUR som zaplatil. Ale zdovodnenie policajtov ako aj značku 60 km/h pred vjzadom do tunela, kde je povolena rychlosť 80 km/h su pre mna nadalej nepochopitelne. Myslim si osobne, ze policajnemu zboru v niektorych pripadoch ide o vyber pokut a nie o bezpecnost premavky (to su nielen moje skusenosti, rocne najazdim cca 50 tis. km). Mozete urobit analyzu tohto pripadu z pohladu umiestnenia znacky pred tunelom 60km/h a prejazdu tunelom 80 km/h. S pozdravom Vas posluchac
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň