Diskusia k téme Seriál Rádio
Ta kritika sa tyka jarnej serie Radia. V jesennej serii boli mnohe chyby opravene.
Nereálne Rádio:
http://209.85.135.132/search?q=cache:1igMXRcMGEMJ:…
* * *
Rádio do televízie nepatrí!:
surne zhanam piesen co je na konci radia fresh
Tá Zuza to naozaj oživila, a čakám na jednu vec - ako si podnikateľ Weiss natlčie hubu. Asi sa už nedočkám. :(
Zmena formátu, prostredia a vôbec celková zmena jednoznačne prospela! Má to " gule ", seriál je zaujímavý a súčasný! A pozor! - Skvelé herecké obsadenie, scenáristi sú kreatívni a hudba? Vynikajúci výber!!! Škoda, že TV Markízu to nezaujíma!!!!! Čo je dobré sa ruší!!!! Ja som za zachovanie Rádia Fresh na obrazovke.....!
Druhé najpočúvanejšie rádio - Rádio Fresh končí, uvidíme ako dopadne prvé najpočúvanejšie rádio - Rádio Gold. http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/radio-f…
je jednotkou Gold, Fresh je dvojka hlavne vdaka silnej rannej show. A ostatní tápajú v tme :)))
mna ten serial bavi, je super a je z prostredia, ktore nie je ludom bezne pristupne, No. 1, urcite lepsie ako Panelak, Profesionali a Mafstory, co su serialy pre menej inteligentnych alebo pre fakt unavenych ludi po praci:-D
2. najpocuvanejsia je Radio Gold! Je na divakovi, aby si tipol, ci tou prvou je prave Radio Fresh! :)))
Inak moje znacne rozpaky nadalej pokracuju, ale aspon trochu sa na to zabavit da.
Včera sme sa mali možnosť dozvedieť (kto sledoval seriál na TV Angelika), že Rádio Fresh je 2. najpočúvanejšia rozhlasová stanica! Ja som nevedel, či sa mám smiať alebo plakať. No a ešte sme sa dozvedeli, že mu konkuruje iba Rádio Gold! Hezkej den :o)
P. S.: pre Roberta - prosím Ťa pekne, prečo by to sťahovali, veď je to 2. najpočúvanejšie rádio!!! Nepoviem, keby 22. ale 2!!! Chápeš!?
bola miestami ako trápna komédia.
Otázka času, kedy ten seriál stiahnu.
Ja keď som počul včera o cca 19.20 h na konci TV novín na TV Angelika ako zahlásila Lady Marianna, že: TV Angelika vám dnes večer ponúka váš obľúbený seriál Fresh (Lady Marianna sa poopravila), teda Rádio Fresh (chi-chi-chi - nasledoval náramný, či skôr trápny smiech)... no viac mi netrebalo, že obľúbený... Pritom sa ešte deň predtým objavila v médiách táto správa: http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/markiza… Oni si asi robia z ľudí dobrý deň a blbcov. Takto oblbovať divákov a robiť si z nich dobrý deň. Akoby diváci mohli zato, že aký je tento "nestráviteľný", "vysokointeligentný" a "selebrejšn" seriál veľmi "úspešný". Divákov Slovákov neoblbnete!!!
Tak ako sa vám páči nové v porovnaní starým rádiom fresh?
Moje pocity su velmi zmiesane.
Podla mojho nazoru tymto stylom ten serial nema velmi nadej na vzkriesenie. SOm zvedavy na ratingy.
Je to už oveľa lepšie spracované,ale aj tak to nemá tú pravú šťavu,aby to človek sledoval pravidelne
Co poviete na obnovenie tohto serialu po prazdninach?
ved je koniec juna... TV idu na uhorkovu sezonu... pokracovanie bude asi v septembri...na medialne.sk pisali ze sa natacuju dalsie casti
Nejak nevidim v archive dalsi diel serialu.
vyzera ako zasadacka, kde na konci stola narychlo rozlozili zopar pristrojov na nudzove vysielanie.
V pripade Radia Frontinus zase vyzera ako kancelaria. :)
Nepozeram to..vo vacsine radii to funguje uplne inak..toto ludom ani zdaleka nepriblizi fungovanie a zivot v radiu..
Dávam !!!ČIARKU!!! 1000 ČIAROK !!!
Táto pesnička je coolová, nemá chybu, je super: Komu sa páči nech dá čiarku :o)
Sedem dní a zase nič
sedem rán a z rádia len gýč
Každý vie upliesť bič
pokiaľ fúka vietor, krič
Sedem nocí v týždni bdiem,
sedem noci v týždni bdiem
tento pocit neznesiem
Krádež snov
aký som ja?
akí sme my?
Kto vie
málo slov?
Aký som ja?
akí sme my?
Kto vie?
Sedemkrát môžeš chcieť
sedem vecí vymyslieť len tak
stále dážď a tisíc vrážd
na čiernom nebi narátaš nula hviezd
Preto pisem, ze mi nie je jasny vztah Roba Bartosa k radiu Viva. Nejak som nezaregistroval, ked bol riaditelom toho radia. Ani neviem, ako sa k tomu dostal, ake tam su (alebo boli) vlastnicke prepojenia. Prekvapuje ma, ze vobec niekedy bol riaditelom nejakeho radia (okrem toho, ktore vlastni) prave z toho dovodu, ktory pises.
No, to je dost velky rozdiel robit technickeho a programoveho riaditela. Bartos sa sice mohol rozumiet zalezitostiam ako koordinacia frekvencii ( to mu nikdo nezoberie), ale co sa tyka programmingu, v sucasnosti uz nie je v silach jednotlivca formatovat radio na zaklade intuicie ako tomu bolo v minulosti.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň