Diskusia k téme Rádio KISS má nový web
Kiss nemá zlý web, ale keď je tu už porovnanie s Funkom (asi pre tie podobné farby) tak na webe kissu nie je možnosť vypočuť si ukážky z rannej show, čo je vo svetových rádiách tiež bežné... :-)
Nechapem porovnavanie s webom Fun Radia... Kiss web je napriek omu, ze je webom maleho regionalneho radia lepsi. Pracuje s novymi technologiami, su na nom blogy, video, odkazuje na facebookovu skupinu-bezna sucast webu moderneho radia kdekolvek vo svete.
pozrite si weby dalsich radii. podobne menu ma aj expres, aj fun aj viva, ahaho aj markiya dokonca aj joj, a aha slider na hlavnej stranke ma aj expres aj fun aj radio wow a predpokladam ze aj milion dalsich webov. farby? z loga, zladene. tazko si viem na ich webe predstavit zelenu alebo modru. struktura menu ? prehladna najdem co potrebujem. a to ze aj ine radia maju prehladnu strukturu je len a len fajn. tu skor ohodnotime to ze ide o male regionalne radijko, ktore sa v pohode chyta na celeoplosky. a ked je vraj pouzity nejaky free template kt. nie je vhodny pre radio a zaroven je to vraj kopia funka, tak by sa aj fun mali zamysliet no nie? KISS nepocuvam ale web je podla mna na male radio velmi v pohode.
Je použitý pravdepodobne free templat na joomlu, ktorý podľa mňa nie je vhodný na prezentáciu subjektu ako je rádio. Súhlasím s dost zlou kópiou Funka. Rádio má byť niečím špecifickým a preto má mať nejaký formát nie len hudobne, ale aj graficky. Čo sa týka domény, tú majú pravdepodobne v testovacej fáze. Celkový dojem z webu tvorí aspoň u mňa, zhluk obrázkov. Web má prezentovať a zákazník ktorý hľadá niečo konkrétne, musí to mať pod nosom. Z vlastnej skúsenosti viem, že weby ktoré musím donekonečna preklikávať, okamžite zatváram. Toť môj názor
"fantasticka" domena.
Kópia webu Fun radia???zlé,zlé,zlé...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň