Diskusia k téme Radio Best-Trnava
Potvrdzujem prijem aj u mna v Kvetoslavove pri Samorine ide na 93,00Mhz z Trnavy:-)
O SiTy v Trnave si dovolim pochybovat.
zaujimava myslienka - casom mozno bude aj radio SiTy v TT kedze sa jedna o rovnakeho prevadzkovatela... som zvedavy
tak si tu licenciu urcite vybavia. Pritomnost na satelite ma zmysel, lebo sa ocitnu aj v mnohych kablovych rozvodoch. Myslim, ze je to dost kvalitne radio, takze zaujem o to bude.
No ja si myslím, že ten signál do Žiliny pošlú po zemi cez nejakú trasu, nebodaj cez net, lebo určite sa im na satelit kvôli 1 malému vysielaču ísť neoplatí a ak by si nevybavili licenciu, tak by to museli nezmyselne kódovať.
Aj ja predpokladam že to bude mať takýto priebeh....
Trnava - pozemny spoj, Zilina - asi satelit
a to sa nevedelo dopredu ze na telekomunikacnom urade bude dovolenka
dakujem mozes mi poslat ten tvoj bandscan ja som si pozrel ten tvoj na http://www.dx.cz
zaujímalo by ma ako budú dopravovať signál na jednotlivé vysielče či už Trnava a neskôr aj Žilina....
Môj bandscan najdeš na http://www.dx.cz , ale ten je už relatívne starší, napíš mi na rfi@post.sk a môžem ti ho poslať, aj keď som ho už tiež dlhšie neupravoval, ale najbližšie sa chystám-nie je čas.
dakujem za info nemohol by si mi napisat cely svoj bandscan aj s frekvenciami co chytas v nitre na antenu vopred dakujem
Ani netusis, kolki odchovanci Frontinusu pracuju v TV, Sro, Exprese, Vive atd! To radio tu funguje 16 rokov a nevyzera, ze by islo umriet :-)
Je mozne, aby kvoli dovolenkam bol uplne ochromeny cely urad?! To sme na Kamcatke ci kde?
Toto už nie je ani normálne.Kvôli jednému nezmyselnému razítku treba čakať až do 18.8.V rozumovo vyspelých krajinách by bol vysielač v takomto prípade už dávno spustený a pečiatka by sa na papier dala už potom hocikedy.
Inak u mňa pri Nitre Best z Blavy nechytám, lebo v Nitre je vysielač Lumenu na 95,7, čo by tak ešte moc nevadilo, ale na 95,6 mi tu ide relativne silno Lumen aj z Topolčian a ten už preruší slabší Best na 95,6 z Blavy.Inak na porovnanie, r.Sity na 107 mi ide aj s rds.
Myslím, že TU by mohol dovolenkovať ešte tak 3/4 roka aby pre nerozvysielanie bola frekvencia tomuto psudoradiu odňatá :-)
znie to absurdne, ale spustenie trnavy musi pockat do 18. augusta. radio, technika, ludia su pripraveni, chyba razitko z TU kvoli dovolenke. dovolenka konci 17. augusta. vsetci sa tesime... dakujeme za pochopenie. radio best.
Mne zatiaľ žiaľ ostáva len vysielanie cez net keďže Levice sú trochu priďaleko na oba vysielače.... :(
Fakt nechapem tomu,ze v kazdom prehlade na internete pisu o tom,ze Radio Best vysiela na novej frekvencii 93,00Mhz v Trnave a este stale nic nevysiela.Aspon keby dali nejake info o oneskoreni toho vysielace,ze ho nestihli spustit,ale stale nic.Hadam ho spustia:-(
Na to vymysleli smerove anteny, aby sa dalo s tym nieco robit... Neviem, co je divne na tom, ak na rovine niekto chyti 40 km daleko niekolko sto W vysielac?! Ziarsky vys. One hra v PD i PE ciste stereo s RDS cez kopciska a tiez nema 10 kW :-D
a 95,6 MHz radio best ti na antenu v nitre ide
ja myslim normalne podmienky nie cez antenu a aj tak pochybujem pretoze je tam kolizia s petofi
Skoda ze to este nejde, ja by som to mal bez problemov chytat - Hlohovec. Lumen mi ide z Trnavy cisto. Ale dufam ze to nezarusi Petofi... to by bola skoda.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň