Diskusia k téme Hlada sa meno spevacky
Keď ju budeš počuť napr. na FUN-ku, tak si všimni čas a potom sa to zistiť dá. http://songster.wladik.net
Slová z tej pesničky neviem ale viem že spieva v anglickom jazyku. Je to pekná,rýchla,rytmická pesnička.
to je velmi siroky pojem v akom jazyku sa spieva a povedz mi aspon niekolko slov z tej pesnicky
Neviete náhodou niekto meno speváčky alebo názov piesne ktorú skoro každý deň hrajú v rádiách?
AHOJ KAZDY TU HLADA anita soul ja nie ja lenceem texxxt tej pesnickyy PLEAS nema nekto stranku :D ...<br />
kontaktujte ma na pokec.sk daduss_4ewer alebo icq neviem, alebo est na skype , nelly28272 slovensko :D ahooj...
nEmohli by ste mi poslat pls pesnicku ANIta Soul..tu co sa tam spieva,,vrat mi kridla stracam vyznam..,,ush dlho ju zhanam a nwm ako ju najst=( na moj e-mail FUnBabE49@azet.sk alebo na moje icq 497656280..dakujem pekne
Nema niekto song od Anity Ty a ja???? Ak ano poslite mi ho prosim........pekne diky
Super, diky moc.
A nahodou nazov pesnicky by si nevedel/a?
Ahojte,
Snazim sa zistit, ktora slovenska spevacka spieva piesen s tymito slovami:vrat mi kridla stracam vyznam... bdiem ci snivam... sme len ja a ty ".
Posledne dni ju hravaju vecer na Funradiu.
Nepoznate ju niekto???
Diky
Rybana
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň