Diskusia k téme anita soul mp3
Ale dostal si ma tou vetou som dost nasmial ha ha ha ha
Ti kokot kto ti tu je blbecek ked som blbecek ja ti si potom kokot ti kokot jebnuti nebudem ti radsej nadavat nebo sa poseres ale poviem ti ze si honis kokot na anite soul.
Intonuje velmi cisto, ale hlas nema.
Hej ti JULIO co ti jebe drbo z les je ti v tvojej velkej hlave skopovej drbo
pridrbany.
Ahojte....ta pesnička je super..len škoda že nemožem najsť na nete kvalitnú verziu...nema ju niekto???plsplspls....majkaba@zoznam .sk....dik
julio, shit sa pise takto, najprv sa nauc po anglicky potom niekoho vyhadzuj.
o tu sracku nema nikto zaujem,vypadnite z tohto fora
ahojte ... kto ma pesnicku od anity soul ty a ja??,prosim poslite na lucia.lula@pobox.sk...dakujem
ahojte, aj ja zhanam pesnicku od anity soul ty a ja. Ak ju mate, prosiiiiim, poslite na gabrielahrossova@gmail.com. Dakujeeeeem
ano si co hovoris ale ja nie pre mna si zaloz spolu s rybanou aj 100000000000000000000000000000000000 00000000 tem o anite soul a jej novej pesnic ktoru hraju vecer na funradiu mne je to uz jedno ja si zalozim temu ktora je na 25 percent podobna od uz zalozenej a niekto ma tu kritizuje a tieto 4 temy o anite soul a jej novej pesnic ktoru hraju vecer na funradiu su si podobne na 99,9 periodickych percent
.tak tuna je pomoc mno mne sa chce jak chujovi hladat kde je ta teba mozem to tu osykat pojebany kokoti su tu len
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň