Diskusia k téme mp3 prehrávače a rozhlasové stanice
na slovenskom rozhlase nie je vysielac devina ani fm tie su na kamziku
som z bratislavy a každy deň polovicu z nej križujem kade tade. prechadzam aj okolo slov. rozhlasu. a nič
inak radioFM chytam občas. včera neskoro večer som ho naladil.
ja mam pre teba iba jednu otazku asi tu zakladnu kde je miesto prijmu kde byvas ked si 5 m od vysielaca radia devin tak ho musis chytit aj na mp3
trošku okrajovejšia téma, ale mám mp3 prehrávač (konkrétne sandisk sansa clip) a okrem posťahovaných hudobných súborov, zvyknem počúvať aj rádio. avšak nechytám na ňom všetky stanice. napríklad mi tam dosť chýba rádio devín, a myslím že tam nie je ani radioFM. a nenašli by sa asi aj dalšie stanice, ktoré ma ovšem teraz na rýchlo nenapadnú. zato funko, expres, vivu, hey a podobné komerčné chytám, žial tieto stanice ja nemám príliš v láske. ale musím pripomenúť že napríklad rádio slovensko tam naladím bez problémov.
máte s tým niekto skúsenosť ? viete povedať čím to je a prípadne čo by to mohlo zmeniť ? aj ked nepredpokladám že to nejako zmením, to je asi nezmysel. ale ako je to napíklad s inými mp3-kami ?
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň