Diskusia k téme Už ste telefonovali do dopravného servisu niektoreho z rádií?
Zo satelitu Thor 5 má Fun Rádio vysielaných 5 mutácií slúžiacich pre učely odpájania regionálnej reklamy a dopravného servisu :-)
a ako to riesa s tim servism na funku cez releoove trasi alebo neako inako?neviem si dost dobre predstavit ako sa to dost dobre da osetrit na trase ten servis doprave.informacia
Marek napísal "Volal som do Fun radia a babenka bola drzá, namyslená." Čiže počas toho telefonátu. Nehovorí o tom, že babenka je drzá a namyslená vkuse ;)
Nechces si otvorit psychologicku poradnu? Z kratkeho telefonatu do radia o dopravnej situacii si zistil, ze je babenka drza a namyslena? Zjavne mas vrodeny talent na odhad povahy ludi...
boze mooooj...to fakt toto povedal rochard dedek? panebozeeee...ale ved to je neskutocne vtipneeeee....hehehe..hahaha...hihih i...ja sa nedokazem prestat smiat..uz asi druhy den...podla mna rochard dedek je buducnosto slovenskeho moderovania ked on taku strasne vtipnu vec dokazal povedat...ja som hotovy..ze dopravni bonzaci....hahahahahaha...ja som uplne mimo...ale ze fakt...toto ma normalne dostalo...strasne silna hlaaaska..dikyyyyy rochard
Teraz po polnoci Rochard Dedek povedal po dopravnom servise: "Pokojne sa zahrajte na bonzákov a zavolajte do dopravného servisu."
...babenka bola drzá , namyslená , navyše ani moj príspevok neodvysielali.
Brrr, nikdy viac.
Volám do Vivy. Väčšinou zdvihne Maroš Palesch. Volal som už aj do Expresu.
Prečo by nemohli merať pri železničnej stanici v Modre nad Cirochou? Nemyslite si, že Modra je len Vaša pri Pezinku.
ale svojho casu som boznoval kazdu cestnu kontrolu, aku som videl. Zopar krat som nahlasil aj ine veci, napr. vzpreceny nakladiak na Kramaroch a pod.
clovek pocul uz vselijake chobotiny... meraju na zeleznicnej stanici v modre v oboch smeroch......meraju pri zimnom stadione v ciferi...pri poluse je 2 metrova kopa hnoja...v dedinke sokolce(je zaplavena uz 30 rokov liptovskou marou) je na ceste voda a su tam vymoly, ktore nevidiet...
Ja som volal do Expresu. A su tam mily a v pohode ludia. Mozem len doporucit
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň