Diskusia k téme vypadok signalu OKEY radia
Celkom urcite, na fq BB aj NMnV je to u mna nepocuvatelne... A na predvolbe Okey mi sumili poliaci nejaki, preto som to potom kukol... V noci v nedelu ani v pondelok doobeda Oley neslo...
ja neviem opytaj sa petrika on bol vtedy v ziline
to myslis 102,8 MHz zilina dom techniky radio okey 0,80 kW H
Cez vikend a v pondelok neslo Okey v ZA... Ide uz? Poznate niekto dovod?
ten preklep mam v prispevku ktory som pisal aaa
14.10.2009 14:17, урвек& #116 [213-108-126-76.netrox.sk
mam tam mensi preklep cca3 ma byt cca. 3
...to sem veľmi nepatrí, no teraz som dosť kvalitne zachytil Lumen na 103.3 a to je práve frekvencia pre Michalovce (2 kW údajne). Ak bude niekto vedieť odstávku 103.3 MI, tak nech dá vedieť, môžem to potom overiť.
...keďže to nechytám a nič také tam nemám, tak mi to môže byť asi jedno, no aj tak ešte poskúšam.
107,1 MHz stebnicka magura 10,00 kW H ma vypadky cca3 minuty ticho s rds okey alebo v zime uplny sum a je to bez ohlasenia odstavky ale ostatne radia a tv z tohto vysielaca idu
Presne tak, to som si všimol už pár dní dopredu, škoda, že mňa sa to netýka, inak by som poskúšal, že či nechytím niečo iné, dá sa to v BB chytať, no kde ja bývam nie.
Odstávka vysielača Nové Mesto nad Váhom - Veľká Javorina 12.10.2009
TowercomDňa 14. októbra v čase od 9:00 do 15:00 bude plánovaná technická odstávka vysielača Nové Mesto nad Váhom - Veľká Javorina. Mimo prevádzky v tomto čase budú vysielače Rádia Slovensko, Rádia Regina, Rádia Okey a Jemných Melódií. Všetky vysielače prevádzkuje Towercom.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň