Diskusia k téme Fun Radio - signál na Orave
Myslím že v Nižnej by mali ísť obidva vysielače ktoré som spomínal, Veľká Lúka aj Suchá Hora, možno ide aj o to aké máš rádio, s rádiobudíkom môžeš mať problém, treba hľadať čo najlepšie miesto a hrať sa s anténou. Pri lepšom rádiu a s kruhovým dipólom by si problém nemal mať, na autorádiu Funko v Nižnej ide.
taka hadka kvoli mojmu nicku to som naozaj nechcel
áno,vymyslel si ho pravdepodobne ty,to Ti nikto neberie.Treba uznať,ale že to bol dobrý nápad,pretože odkazovať na niekoho so spleťou číslic,písmen a znakov nie je najlepšie riešenie.Ja si tú prezývku osobne neprivlastňujem.Zaostalý môžeš byť len Ty-vieš ako sa hovorí:podľa seba súdim Teba.Mimochodom,nie som Kysučan-tu sme sa len prisťahovali.Ale to už je off topic.
Nick Azbučan pre Maťa z Humenného som vymyslel ja!!! Zaostalé Kysuce, to len skopírovali.
ale lepsie nešlo ani z Krížavy.a na Slovensku je ešte niekolko miest,kde tzv.blízke vysielače idú zle.
ale cadca je na kysuciach a celkovo je to vynimka funko nejde z krizavy ale z velkej luky a bol by si prekvapeny ze maju rozdielne pokrytie
s tým kvalitným rádiom to nemusí byť úplne pravda.Ak Krížava ide parádne v Českom Těšíne,Havířove a dokonca aj Ostrave mono.Záleží od terénu.Ak je horský a členitý,nie všade je to OK,tak ako u nás v CA.A vedz ,že rádia mám kvalitné.
99,2 MHz 20,00 kW fun radio velka luka H som chytil az v zakopanom a to je skoro pri orave podla mna by na kvalitnom prijimaci fun radio na orave na 99,2 MHz 20,00 kW fun radio velka luka H urcite islo
V Tvrdošíne môžem počúvať Funko na dvoch frekvenciách, na 99,2 aj na 104,0, mám kruhový dipól. V autorádiu sa dá počúvať 99,2 celkom v pohode, aj keď nie úplne všade, kopce sú kopce... V takom DK je Funko pustené niekedy v nejakých obchodoch či podnikoch, tam by signál mal byť.
Orava je pomerne veľký(rozlohou)región.Niektorí z DK nemajú veľký problém s Krížavou,ale za DK hore to už je vraj problém.To tak,ako s Kysucami:po KysuckéNovéMesto/Krásno n./Kys-ide FUN ako aj celá Krížava OK,ale npr.v Čadci je už problém.
ps:odkiaľ si presne?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň