Diskusia k téme zvlastnosti vasho set-top boxu
Teba nekritizujem, kritizujem Tvoj prispevok.
mas set-top box chces mi napisat o jeho zvlastnostiach alebo ako to nazval martin o jeho doplnkoch potom to sem napis ale ked ma chces kritizovat radsej sem nepis nic pretoze ja si myslim ze tvoj prispevok je spam pretoze vobec nesuvisi s danou temou
zatial ho vyuzivam aj ja len na tie zvlastnosti obcas sa pozriem ako na tom stojim s nagy kopaszom teda kolko mi naskoci sily signalu a kvality signalu ale na nic viac ho momentalne vyuzit nemozem ty v rudnej nechytis ziadne madarske dvb-t
to mozem povedat aj ja ze je nieco spam ale bohuzial toto suvisi s problematikov dvb-t televizii a dvb-t radii a sme v diskusii o radiach na https://www.radia.sk mna nahodou zaujimaju vedlajsie funkcie set-top boxou pretoze nejaka hra ktora ti skrati dlhu chvilku alebo uzitocny kalendar ci kalkulacka urcite nie je na zahodenie
Je to len obyčajný doplnok. Skôr by ma zaujímalo, ako sú na tom STB s MHP - Multimedia home platform, s ktorým sa na Slovensku v budúcnosti počíta.
preco zvlastnost? napr. v lokalite, kde byvam zatial nie je ziaden DVB-T signal, tak aspon na nieco by som STB vyuzil :-D
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň