Diskusia k téme Tuner s internet.pripojkou a podporou vš. hud.fomátov?
Zistit aky je soft, a pokusit sa do nho naprat nejaky program co dokaze prehravat WMA a ine ...... Skus hladat na internete ,,,
Najlepsie hladat software pre tvoj dreambox ,,,,, a este ked je linuxovy je to jednoduchsie (pretoze sa da podomacky vyrobit len treba vediet ako) Prve by bolo najlepsie zistit aky soft tam je, a podla neho bud s netu stiahnut "rozsirenie" softu, alebo soft upravit. Avsak ak by sa soft upravil nieje 100% zaruka ze to bude fungovat ako ma (najcastejsie problemy boli > neslo zapnut, isiel zapnut ale nereagoval na povely, reagooval na povely ale nesiel napriklad spustit stream. Uz som to parkamosom robil (ale v ziadnom pripade sa mi to nepodarilo na 1x ,,, a nie vzdy to islo tak ako ma
Rad by som si zaobstaral nejaký Tuner s podporou pre internetové radia.Vedel by niekto o niečom čo podporuje všetky formáty ?
V sučastnosti mám satelit dreambox kt.internet.pripojku má a natahal som si tam vela pozemných radii SK,CZ,HU,PL,FR kt. počuvam v obyváku ako hociktoré pozemne radio.
Problem je vtom že dreambox 7025je na bázi linuxu a prehravač dremnetcast nepodporuje WMA a AAC .
preto počuvam radia v mp3 a ogg
Žial SK a CZ radia velmi vsadili na Windows formát WMA preto len asi 10% radii mi šlape doma.
Zatial čo také francuzke alebo madarske pozemné počuvam takmer všetky.
Len internetové radia bez pozemneho vysielania mna nezaujímajú(su také bez štavy len nekonečný prud hudby)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň