Diskusia k téme Jemne Melodie - 107,3MHz ???
Ale ved jemu vzdy dlho trva, kym pochopi veci, staci si precitat zopar prispevkov a je to vidiet.. :) Ale Vychod bol vzdy pozadu, takze to sa da cakat :)
Ty si to nepochopil. Vynález formátu mp3 oslavuje 15. narodeniny. A tu každý nazýva Radio Jem. Mel., že je mp3. Už chápeš?! že oslavujú aj oni 15 rokov...
škoda len ,že o sebe nedajú vedieť v reklamnej kampani lebo jedine ich radio hra najlepšiu hudbu a nielen novinky
To znamná, že aj 107,7 MHz, Kotník, 1,00 kW H. Potom im ostane len 103,6 MHz Poprad SOU stavebné, Okružná ulica, 0,20 kW V. Ináč tá správa je dosť stará. Pochybujem, či sa to udeje.
10 rokov Jemné Melódie určite nemajú.
Oni parazitne vysielajú 98.6 na celom vychode slovenska RVR im odmietla vysielanie ich projektu no pre nich RVR neznamena nič a
http://medialne.etrend.sk/radia-spravy/jemne-melod…
počúvanosť Jemne M 7,6%
počúvanosť regionálneho radia Východ 14,7%
ale na Slovensku to tak chodí čo prosperuje sa sprivatizuje a v tomto prípade zlikviduje pozdravujem Radičovú , Dzurindu a celu nahovno koaliciu
Včera oslavovalo Rádio Jem. Mel. (mp3) 15 rokov od vzniku :o)
7.5. som im poslal o tejto zvlastnej frekvencii podnet, a az teraz mi povedali :D
Rada pre vysielanie a retransmisiu poziadala Telekomunikacny urad SR (dalej aj "TU SR") o vyjadrenie a nasledne dna 21.06.2010 obdrzala vyjadrenie, v ktorom sa o.i. uvadza, ze TU SR neobdrzal ziadny iny podnet na presetrenie vysielania radia Jemne melodie na predmetnych frekvenciach. TU SR zaroven uviedol, ze monitorovacie stanice uradu nezaznamenali vysielania radia Jemne melodie na uvedenych frekvenciach. Nakolko monitorovacie stanice nepokryvaju cele uzemie Slovenskej republiky, urad v nasledujucom obdobi vykona monitoring frekvencii v lokalitach, ktore udava podavatel podnet.
O zistenych skutocnostiach Vas budeme nasledne informovat.
s pozdravom
Mgr. Miroslav Lukáč
v BB 103.3 Lumen išiel evidentne pirátsky, bola to záležitosť pár dní...
No ja by som už len chcel vidieť toho, kto by Rádio J. Mel. vysielal pirátsky :o)
A este to islo aj na 105.95 Mhz.Tak isto aj s RDS,ako 107.30Mhz.
legalne to samozrejme nie je a nie je to ani piratske vysielanie to by vyzeralo inak viac info o parazitnych frekvenciach najdes v teme Rádio K I S S
Vcera este hrali,ale uz k veceru to postupne slablo,az to uplne v noci prestalo ist.
sin chytil vtedajsi Twist na 87,5 MHz. Isiel zo 2-3 dni. Mozno sa jedna o test piratskeho vysielaca maskovany preberanim modulacie niektoreho existujuceho radia.
tak momentalnena 107.3 mi uz v HC nehraju JM, na 107.2 je opat NEO_FM v pocuvatelnej kvalite, po jemnych ani stopy.. hmm
aha, a to je legalne, rada o tom vie, ci ako? toto je uz vazne silna s tymito Jemnymi.. aby na velkom uzemi zapadneho slovenska sa dali pocuvat zo styroch frekvenci, tak to je neskutocne.
takze predsa je to parazitna frekvencia co to je parazitna frekvencia je to jednoducho povedane ina frekvencia ako ma byt vysielana z tej istej koty ktora tiez zmensuje vykon povodnej frekvencie napriklad 106,6 MHz jemne melodie kamzik 9,00 kW H 107,3 MHz jemne melodie kamzik 1,00 kW H takto sa napriklad moze rozdelit vykon 106,6 MHz jemne melodie kamzik 10,00 kW H
JM 107,3 som chytil aj v Bratislave na Racianskom Myte vcera aj dnes
nevyjadril som sa presne, ale chytam to teraz doma v HC, a ospravedlnujem sa ze som to nedal to spravneho topicu .. nechodim sem moc casto. Co sa mysli pod pojmom parazitna frekvencia zo 106,6 BA, je vobec nieco take mozne? 0,7MHz od toho je uz teda riadne vela
akurat pomaly 300 km vzdusne a rozdiel 0,4 MHz to uz rovno mohlo byt aj toto 106,9 MHz jemne melodie krizava 3,00 kW H aj tam mas rozdiel 0,4 MHz oproti 107,3 MHz ako ti tu pise birko najskor to bude nejaka parazitna frekvencia z 106,6 MHz jemne melodie kamzik 10,00 kW H ked si to naladil birko v hlohovci pretoze ked je z hlohovca neznamena ze to v hlohovci aj musel naladit
chýba moderovaná diskusia...ja by som to hodil do témy JM. Chýba mi niečo také ako radiosite.hu fórum...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň