Diskusia k téme výpadok vysielača HEY-BA
to nic nie si sam co tu zaklada zbytocne temy este tu su aj horsi ludia co zakladaju temy ako alien je homoklada v auguste 2009 som bol v bratislave naposledy a oproti tomu co som bol prvy raz v januari 2006 sa mi zdalo ze vysielac isiel ovela hlasnejsie isiel som od malaciek a v severnej casti hralo radio hey! o nicom ked som sa blizil k mestu islo to cim dalej tym epsie vynikajuco islo v kittsiach v galante v sali pomaly az po nitru ale v nitre uz nie prijimac moje autoradio sony inac teraz velmi stichlo 107,3 MHz radio hey! zamcisko 2,00 kW V
Aha, prepáč, aj som pozeral, či tu už o tom nebola zmienka-no prehliadol som. Dík za vysvetlenie-už aspoň viem, prečo sa nám celkovo v západnej časti mesta zhoršil signál.
Nejde ani jedno rádio z nej už asi 25 minút...TV sú OK.
ja viem o tom ze vysielac je uz davno na bratislavskom hradnom vrchu od kedy ho prelozili z horskeho parku tak mal aj hlasnejsiu toninu tema vysielace radia hey! aj tema radio hey! tu uz je tak netrebalo zakladat dalsiu najprv si pozri co vsetko tu uz je a az tak zakladaj novu temu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň