Diskusia k téme RADIO FLASH Prešov
stale a stale to odrocia dokedy to chcu natahovat, Podla mna by bolo dobre spravit petíciu v Prešove a aj v Košiciach a poslat ju rade ,aby si uvedomili ze to bolo a moze byt radiom ktore prinasalo pre vychodniarov zabavu a myslim ze take radio na slovensku ma velky vyznam a najme v tejto dobe.Verim ze kazdy si pamäta na MEGAFORY Miša Hudáka. Možno by sa ľady pohli a objavili by sa v étery mozno aj v tomto roku
Ale v zápisnici RVR 11/2010 zo zasadania z dňa 8.6.2010 sa píše, že jednanie ohľadom Rádia Flash bolo odročené na iný termín.
Asi v RVR neide internet lebo nie su schopny na email odpovedat pred týždnom som im napisal ale odpoved som nedostal a ak citat budu predpokladam najskôr o 6 mesiacov licencie beru pre neskoršie predlzenie licencie dobre fungujúcim radiam ,ale na jeden email nevedia odpovedat. Je
proste VODU KÁŹU , VÍNO PIJÚ.
Nezdá sa Vám to také čudné a záhadné, že v minulosti boli kmitočty Flash pridelené staniciam, ktoré ich teraz majú duplicitne:
103,7 MHz Lysá + 107,1 MHz Magura
91,7 MHz Košice + 106,9 MHz Košice
Ešte aby to nebola len náhoda, že Košiciam pridelili 106,9 MHz, aby mali frekvenciu keď im zoberú 91,7 MHz a E2 zoberú 103,7 MHz a zostane jej 107,1 MHz. Je to všetko také čudné...
Preco nie je nikde informacia zo zasadnutia ako skoncilo, či Flash ziskal licenciu alebo nie. Mam taky pocit , ze to umelo natahuju naschval http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/licnecn…
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň