Diskusia k téme Chcú zrušiť RADIO_FM !!!!
pri tom velkom zemetraseni obrali _FM o kopec kmitoctov, hlavne zenevskych, a potom pokrytie doplnili pomocou slabych individualne koordinovanych kmitoctov. Naklady na taketo vysielanie su minimalne, vsak takto funguju aj mnohe mensie sukromne radia, napr. Hit FM, Radio One a pod. Vypnutim tychtoi vysielacov by rozhlas dosiahol minimalne uspory.
Skor si myslim, ze s. Krajcer ma "komercnejsie" zamery ako riesenie neporiadku v STV. Navrhol zlucenie STV a SRo a uplne sa trasie nedockavostou, aby to mohol realizovat. Kto vie, kto na tie uvolnene kmitocty uz caka.
Keby radsej vlada riesila zmysluplnejsie reorganizacie, ak uz chuc za kazdu cenu nieco reorganizovat. Napr. prerobit nezmyslene uzemnospravne clenenie este z cias Meciara, ktore bolo tolko kritizovane (napr. rozdelenie Spisa), ale nikto s nimc nic nespravil.
je absolutna blbost, aby drzali radio MULITREGIONALNE!! opakujem MULTIregionalne, ktore ma pocuvanost 70.000 ludi.
Marek: Typický Slovák :) Za to, že ty si vystačíš s Expresom, tak automaticky si s ním má vystačiť každý, všakže?
ccc: Súhlasím, že Vančo zrovna nepatrí medzi Top manažérov a vo funkcii sa dopustil dosť chýb. Natíska sa ale otázka, koho miesto neho. Forgáč a Karpel sa určite nevrátia a nikto iný schopný viesť toto rádio ma nenapadá. Hlavne by som tam nechcel žiadneho ex-expresáka :)
však práve,....spojiť STV a SRo do jednej inštitúcie vyzerá naozaj ako dobrá myšlienka, hlavne čo sa financií a riadenie týka.Veď takto funguje ORF,BBC,NRK,LRT.....ale tam takto fungujú od začiatkov svojho vzniku.U nás by to malo možno zmysel, keby na tom boli obe inštitúcie rovnako(rovnako dobre ,alebo rovnako zle), ale teraz keď a ukázalo v akých sr.č.ách je STV a malo by sa to sanovať spojením s rozhlasom, to nepokladám za najlepší nápad.Najprv vyčistiť chliev v STV(v priebehu budúceho roka), potom okyptenú STv nejako rozhýbať(práca na ďalší cca.polrok), no a potom sná´d porozmýšľať o spojení oboch inštitúcií....
Aspon ja osobne budem kludny az vtedy, ak daju rozhlasu pokoj a nebudu ho v tahovat do sraciek STV.
Dnes na TA3 sa k tomu vyjadril Sulík že to je zlá informácia a že v žiadnom prípade sa nebude rušiť Rádio Fm že by toto rádio chýbalo aj jemu samému!
rozpocet ako celoploska? rádio_FM? to mas preboha odkial..Regina aj Devin maju dvojnasobny rozpocet a Devin dvojnasobne nizsiu pocuvanost...a to nehovoriac o tom, ze FM z rozpoctu usetri a Devin ho precerpa :)
aj keď toto nebola definitíva, tá myšlienka v nich bude žiť-tomu ver-nachvíľu s tým dajú pokoj a potom to sa budú snažiť oživiť túto"spásonosnú" ideu. keby povedali, že je to vyslovene stratové a veľmi drahé a pod.....tiež by sa mi to nepáčilo, ale aspoň by sa rozprúdila nejaká debata.Ale tu to jasne na ministerstve povedali, že tento návrh padol kôli bordelu v STV. Veď SRo hospodári s takmer vyrovnaným rozpočtom.Dokonca dostali aj pochvalu, takže v Rozhlase ten problém určite neväzí.
Radio FM sa rusit nebude. Teraz to nazivo z NRSR od pultika TA3 oznamil Sulik.
ccc, svoje osobne komplexy si ries s manazmentom priamo a nie trapne a zbabelo spamovanim fora. Kazdemu tu je jasne, odkial fuka. Drzim FMku palce.
Zrusili aj fantasticky a ojedinely projekt radio b1 a zivot ide dalej. Takze pojde to aj bez radia FM
Zrusit FM netreba ale vymenit manazment ano. Uz pred rokom bolo neskoro. Katastrofalne riadenie radia. Pocuvanost na urovni regionalky, rozpocet ako celoploska.
ešte sa nevyjadrili čo s frekvenciami?Niečo by možno doplnili, kde chýba pokrytie,a le čo zo zvyškom? Momentálne akože viac netreba, ale časom môže vzniknúť požiadavka na ďalší okruh, ale nebudú frekvencie, ktoré SRo samo koordinovalo.
V prípade, že zrušia Rádio_FM, čo sa bude vysielať na VKV vysielačoch 4. okruhu? Rozdelia to Devínu (kde nemá pokrytie) a Patrii??? No neviem si predstaviť také Rádio Patria Hungaria v takej Žiline...
To je ta spravna otazka. A preco by mal minister chapat miliony vynalozene na sirenie radia, ktore sa da robit 100x lepsie a nie s 1% pocuvanostou. Tragicky manazment radia FM. Sem to doviedli oni, nekamenujte Krajcera. Len pomenoval veci pravym menom. Miliony idu na verejnopravnu hracku pre par neschopakov. Tristne.
Jasne, vsetko, co trochu vycnieva z tej sedi zrusme a nechajme len Expres, vsakze? Ako za totaca.
Viac k tomu nemam co dodat....
na TA3 som zachytil info, že FM-ko sa neruší.....!!!
Ak si to myslis, tak to potom tvrdis podla seba ? Inac okrem FM by mali zrusit aj Jemne Melodie.
asi chce uvoľniť frekvencie pre nejaké x-té nové celoplošné rádio, ktoré bude hrať zaručene tie "najväčšie" hity a okrem toho nič viac.
To mi nejak ušlo, nedávno bolo na SRo 1 o SRo 6 a KV tam myslím vôbec neboli spomenuté, len satelit a internet...
kouzlo je v tom "pokial viem"... nevieš :-) tak napřed hledej info než píšeš dezinformace.
RSI vysílá několik desítek let na krátkých vlnách.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň