Diskusia k téme Cypha z Fun Radia
kvalitne som sa pobavil na tejto starej diskusii :D profesionalka je extra trieda :D
Je jedno, či napíšem Expres alebo Expresko, ja to rádio vôbec nepočúvam, pretože sa mi vôbec nepáči. A čo si tým chcel napísať? Aj Rádio Naj nepočúvam, ale poviem Najko. Čo je na tom? Ja som tým chcela naznačiť, že keď ty tu píšeš hentaké veci, tak aj ja mám právo písať si tu, čo chcem. Písal si, že sa chcem predviesť, no to vôbec nie je pravda. Akurát ty si sa o to snažil, keďže si toľko toho napísal o Exprese.
To co som napisal o Exprese su fakty, nic viac... Hmmm, inac zaujimave, ako menis nazory, este predtym si na Expres nadavala aj ty a zrazu je to Expresko :))))Vies ty vobec, co xces????
Nikoho sa tu nesnažím presadzovať. A ak spomínam moderátorov Funka, tak to preto, lebo nijaké iné rádio nemá takých výborných moderátorov. Už chápeš?
nasilu presadzujes moderatorov FUN..oni nie su bohovia !
Čo ste sa zbláznili? Ja myslím všetko vážne. Je pravda, že Cypha sa na tú prácu bohvieako nehodí, ale zaslúži sa zviditeľniť v televízii, keďže ľudia, čo nepočúvajú Funko, nevedia, že existuje. Ináč, ty efem, je vidieť, že si z efemka. A ty kexxx, mojím cieľom nie je zaujať, to skôr tvojím. Čo si ty popísal o Expresku, radšej by som na tvojom mieste mlčala.
Profesionalku si nevsimaj- ona sama nevie, co pise :)))))
Jej cielom je zaujat a predvist sa- nic viac...
ty si fakt smiesna. rozumies sama sebe? pises:
1.Nezdá sa mi, že Cypha by bol schopný moderovať takú vulgárnu show.
2.Ale veď tú prácu by si zaslúžil.
3.nech už konečne dostane ten job v Jojke
Cypha nech už konečne dostane ten job v Jojke. Keď Bebe dostal prácu v STV, tak potom Cypha by mal už robiť na BBC.
No neviem ako slovensko zareaguje na reality show VyVolený. Už z BraňoNory show bol poriadny cirkus. A hovorí sa, že Mojsejovci sú len slabý odvar toho čo bude show Vyvolený. Isté je, že sa na tu /na rodnej hrudi/ akosi začalo "zachlievovať".
To nie je bulvar- cital som to na www.medialne.sk A kedze je tu rec o Cyphovi, tak som to sem posunul... s bulvarom podla mna toto nema nic spolocne... VyVoleny je uz ista vec a je dost mozne, ze potom co sa v SHS zaskveli moderatori FUN-ka, tak Cypha ten flek dostane...
Tak s tým Cyphom je to predsa pravda. Hodí sa tam? Ale veď tú prácu by si zaslúžil.
To si robíš srandu. Nezdá sa mi, že Cypha by bol schopný moderovať takú vulgárnu show. A kde si to počul?
Vraj patri medzi horucix kandidatov na hl. moderatora reality show VyVoleny...
Ked uz bol v spol. priestorox s FUN, tak preco ho nevyskusat- a zrejme obstal :)))) Podobne to asi dopadlo aj Cuco-m :)))))
Carol, ty si robíš svoju robotu skvele. Pravdaže aj všetci ostatní vo Funku. Hrozne sa mi páči, že aj technici dokážu rozosmiať poslucháčov. V inom rádiu to nepoznajú, aspoň myslím.
Tam zacinal a ked uz bol v spolocnych priestoroch s FUN....:)
Cypha robil aj v B1???? Zaujimave, tak mlady xalan a v oldies radiu :))))
Presne tak. Carlo je úžasný, no proste super. Mne sa páči Fun Radio aj preto, lebo dosť často je počuť aj smiechy technikov. Aj Carlo, no Drobec je tiež super.
nie som hviezdicka,len ma bavi co robim :o)) a chcem to robit co najlepsie:o)))))))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň