Diskusia k téme Prijali by ste vysielac vasho oblubeneho radia vo vasom meste,dedine?
vylepsit pokrytie radia hey! na vychodnom slovensku
to je hrôza ten zvuk HIT FM na FM, tu v BB na 91.3 nevynímajúc, satelit je vyše 6.5 sekundy napred pred FM, aspoň tu, je to tak napr. ale aj na 104.5 PD HIT FM.
Ja by som tu prijal Hornet ako soľ. :-)) Banská Bystrica
Aj tak vraj chcú sprístupniť Hornet krajským mestám...dúfam, že sa dočkám už čo nevidieť. :-P
Na satelite sa mi zda ok,na FM neviem ako ide v TN,ale co mozem zachytit na vyssich miestach v okoli,kde byvam,tak 96.4 Brodzany ma dobry zvuk a tiez sa mi nezdala zla ani 97.4 Topolcany.Naposledy takto skusane v jeseni-cca oktober.Teraz neviem.Matej ako pokracujes s Tvojim pripravovanym radiom u nas?
V Trenčine Hit FM na FM nič moc -take plechove,radsej Go Deejay-vysielaju v HD kvalite......
Hit FM i s jeho kvalitou zvuku ? Aspoň tedy na netu. Nevim, jak to vypadá na FM
Prijal by som GoDeejay,Hit FM v mojom okoli.Toto by potesilo urcite viacerych,ktori by tieto radia pocuvali.
Nakoniec Radio b1 nezachytim ani v Bratislave. :(
Zaplatia za poškodzovanie životného prostredia, možu si postaviť aj atómovú elektráreň.Život je o inom ako si cpať zastaralí systém vysielania rozhlasovej stanice do svojho okolia.Vysielanie rozhlasovej stanice sa dá realizovať aj ináč. Len tí poslucháči aby mali patričné prijímače a antény.
V Nitre je ale veľký problém nájsť voľnú frekvenciu. Nie je to tam až taká sranda vzhľadom na blízkosť okolitých štátov a preplnenosť Fm pásma. Max mal dlhú cestu k frekvencii, Fun sa pokúša dlho a márne zatiaľ a myslím, že aj Okey malo snahy. Nič z toho však nebolo zatiaľ.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň