Diskusia k téme Prenosné DVB-T prijímače?
Ste si isty že ten sencor 6713 ma naozaj mpeg4 z manualu to daako nevypliva radšej to overte lebo predavači mkožu popisať hocičo
Ja to berem! Niektorý fakt nevedia čo predavaju.
Prepáč za výraz, ale predavači sú v tomto smere hlupáci, aspoň čo mám ja skúsenosti. Neviedia ani čo to je, keď niečo pýtaš a nie aby ešte niečo poradili.
Viem, že nemá, ale mám s ním skúsenosti, že chytá dobre, ovaľa lepsšie ako napríklad hocijaký USB.
Presne tak bývam pri Lučenci a chatu mám medzi Detvov aLC,Madarský neviem ale sem tam niečo pozrem,signál je tu výborný stačí kus drotu.Ešte musím nájsť nejaký obchod alebo schop kde ho kupiť,bol som tu vLučenci a v obchode predavač bohužiaľ ešte sme to nemali!
ten 6713 má i MPEG4 takže pokud chytáš Maďary, využiješ to. Ten 6712 co píše Quido ještě MPEG4 nemá.
6712 i jeho předchůdce 6706 jsou ověřeni více lidmi jako celkem dobré stroje. 6713 je asi jejich nástupce (s MPEG4) tak myslím, že bude stejně dobrý. S ECG zkušenost nemám.
Mam skusenost s tymto Sencorom a chyta pekne. interlink.tsbohemia.cz/sencor-prenosny-lcd-televizor-s-dvb-t-tunerem-spv-6712t-dvb-t-18-cm-7-usb_d92361.html
Poradťe ktorý s týchto prijímačov je lepší ? ECG lcd TVP7910 dvb-t alebo Sencor SPV 6713 T nakoľko mám chalupu asi 2.km od vysielača a nemám tam elektriku tak by som chcel niečo na bateriu,aj auto batériu ! Možem investovať do tých 80eur.Ďakujem vám za radu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň