Diskusia k téme pre kristove kachličky !!
Keby si bol trochu scestovany, tak by si vedel, ze aj v zahranici je uplne bezne, ze tie najpocuvanejsie radia tiez hraju par pesniciek dokola... taky je proste trend. Stale mas moznost vyberu a ked ta tie radia, tak strasne otravuju v praci, co takto pouzit sluchadla s vlastnymi MP3? A nie tu zakladat takuto idiotsku temu...
No len vies, nie kazdy byva v Piestanoch :D
lenze tu na slovensku kde preladis hraju dokola to iste.
Rádio Versiya poznám keď chodím na východ občas ho počúvam hrajú niekedy celkom dobre. A prečo donútený počúvať? To máš ako pokazené rádio a nevieš inde preladiť? Toto by ma zaujímalo.
neviete ako sa to robí? Ctrl + C a Ctrl + V a hotovo :)))
Naozaj su tie pismena podobne logu radia Kiss
to logo toho ukrajinskeho radia sa nejak napadne podoba logu radia kiss :)
To snad nemyslíš vážne, Funko je typický príklad rádia hrajúceho pesničky 100x denne, ktoré sú navyše neznesiteľné a otrepané. Tvoj príspevok beriem ako iróniu.
V podstate máš pravdu,rádia hrajú skoro to isté,ja posledné dni už stále počúvam užhorodské rádio Versija,na 101,6MHz http://vfm.at.ua/
Nemusíš počúvať rádio shity, asi máš na mysli Sity, nalaď si Funko a budeš mať viac hudby a viac zábavy :-)
celé dni som v praci nuteny počuvať rádio shity a je mi zle z toho čo tam hrajú. nepoznám tie tzv hity a naše radia nepočuvam tak neviem čo hraju ine radia ale ked sa pohrabem na ich weboch tak zistujem že vlastne hraju to iste ! ked sa to tak vezme stačilo by jedno radio. JE MI ZLE.
a ta hudba ty vole.... ved je to skoro stale to iste s drobnou zmenou, ale v podstate to iste. a toto su hity už celé roky, dokola. FUJ FUJ FUJ. a nie som starý, mám 29, ale nedá sa to vydržať. možno by sa dalo keby to občas s niečim vystriedali, ale takto nie. LENZE POSLUCHACI SI POCHVALUJU, ONI TO TAKTO RADI !!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň