Diskusia k téme Jarne vyberove konanie 2012
O frekvencie je potrebné žiadať do 27. apríla a následné verejné vypočutie bude 14. mája 2012 v sídle licenčnej rady.
To isli len subezne odlisne dopravne servisy - zapad a stred... Potom opat ok.
Aký dlhý bol ten súbeh?
Je to možné, aj keď asi dosť náhoda vzhľadom na terén k SE. Mne išla BB 104 kvalitne od TN až kúsok za NMnV, potom sa to mlátilo so SE smerom na St. Turú, a za Turou to išlo dobre, občas zachrčanie, znova kvôli nie ideálnemu terénu k SE.
tie boli schvalovane v plane GE84. Vo vtedajsej CSSR sa pocitalo s 5 celoplosnymi okruhmi: 1.Stanica Hviezda/Ceskoslovensko-federalny, 2.Praha-cesky narodny,3.Bratislava-slovensky narodny,4.E+M mladeznicky(radio Elan/Mikroforum)5.Melodia/Interprogram.....+6.kulturny okruh Devin/Vltava(oddelene v Cesku a na Slovensku).Inac Praha a Bratislava mali byt sirene subezne po celej federacii.preto tie blizke frekvencie ani tak nevadili.S tymi sa pocitalo hlavne pre federalny okruh Hviezda
Vie niekto niečo nové, alebo mali včera dovolenku a dlhý víkend :)
Este ma napada priklad: 89,8 v ZA na Hradisku a v TN - tieto by sa mohli rusit, kedze Hradisko je v osi Povazia a dost vysoko, no aj Lumen, aj GDJ maju alternativy na "krizovom" uzemi v okoli IL - PU a teda sa nic nedeje.
Zaujimavy pre mna bol subeh dvoch roznych dopravnych servisov na 104 MHz na vjazde do BN od TN. Zeby sa tam miesala SE s BB?
Suhlasim s Romanom - tu sa paruju frekvencie, ktore sa v reale nerusia, resp. mozno sa rusia niekde v kopcoch, kde dosiahnu obe. Pokrytie danych nizkovykonnych frekvencii je vsak lokalne, mozno regionalne a tak na potencialne rusenom uzemi su alternativne frekvencie, spolahlivo obsluhujuce dane uzemie.
Plati to i v ramci velkych "zenev" - tusim NMnV-RK-LC su vylucene pre "vzajomnu koliziu"... Zlate oci - utopene Ulozisko nebude nikdy rusit ani Javorinu, ani LC...
jedna sa o blizke frekvencie a pomerne blizke vysielace.Takze sa ocakava, ze na oboch frekvanciach by mala vysielat ta ista stanica. To koli ruseniu.
Prosím vás, čo majú spoločné frekv.96,1 Nitra a 96 Lučenec, keď musia byť pridelené len spolu? Typická úradnícka robota od stola.
Podavanie ziadosti malo byt, myslim, do piatka ukoncene. Cize uz by sme mali vediet, kto sa o ktore frekvencie uchadza. Vie niekto viac?
Za malo. Spominalo sa to aj v diskusii pod clankom "Fun Rádio a Vivu čaká predlžovanie
licencií ". Obcas treba kuknut aj diskusiu. ;)
Dakujem za info,o tom som vobec nevedel
Koordinovalo (si) ju Dobre radio.
Nemate nejake echo,ake radio ma zaujem vysielat na tejto frekvencii?
no ja si tiež niekedy pustím cez internet a fm modulátor go deejay a potom môže počúvať polovica dediny :)
Mne Gdj v PD hralo, len premyslam, na akej frekvencii... Som sa cudoval, ze som nezachytil spustenie frekvencie, no je mozne, ze islo o pirata. Nabuduce to skusim ladit a pozriem zoznamy :-)
Kazdopadne sa Horna Nitra teraz nemoze stazovat na nezaujem vysielatelov.
go deejay žiadna nová frekvencia? To je škoda. Myslel som, že aspoň tú Prievidzu dajú.
Zilinska je 94,5 - maly preklep, stane sa. Ale - tie cadcianske su nic moc - zarusene, no na druhej strane asi ani viac ako pre mesto a blizke okolie sa nechystaju.
Košice 97,7/200W
Čadca 98,1/200W
Čadca 107,5/400W
A bojovat sa snad bude aj o zilinsku 95,4/20kW po Radiu ZET.
Palo, mozno sa konecne dockas...
A mame tu jaren vyberove konanie. Ma sa pridelit takmer 50 kmitoctov.
http://www.rada-rtv.sk/sk/spravy/?aktualitaId=1529
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň