Diskusia k téme Rádio Slovensko - 92.2 MHz, Dubnica nad Váhom
Idu na oboch vysielacoch (aj 95,9) programy RS? Vcera som skusal a hralo to iste...
panelak ma iba 5 poschodi. Niekedy je zrejme menej viac ako vysielac co maju v BN na 2 poschodovej budove ten tu naladim na kus drôtu.
Nemajú Melody ten vysielač na streche jedného z 11 poschodových panelákov na Kolárovej ulici?Na: power.szm.com je uvedené,že ten vysielač má výšku 249+30 m.n.m. (30 metrov nad zemou) a na radia.sk je poloha vysielača na jednom z 11 posch. panelákov,číslo paneláku na ktorom je vysielač je 1308/34 a neviem,či je to 5 alebo 11 posch. panelák
to bud rad ze ti to tam funguje lebo ich antena je len 1m nad vytahovou strechou na 5 posch. panelaku a co viem maju tam cez 40m kabla a vysielač 150W na vystupe je mozno 110 - 115W ale maju to dať o 5,5m vyssie a dve anteny. SRO mi v panelaku sumi.
Chytám ho v doline na 5-prvkovú Yagi anténu pri KNM.Občas aj z RDS a stereo,na kopci ide čisto aj na teleskopickú anténu.
keď porovnám SRO1 92,2 a Melody FM 88,5,tak mi Melody hrajú o niečo horšie ako SRO1 a na SRO1 mi RDS vyskočí skôr ako na Melody...tiež sa čudujem,že Melody hrajú pri takom výkone aj na Kysuciach... a ide ti RDS alebo sa ti aspoň naznačí?
a kde konkretne na Kysuciach? Lebo tam su velmi velke rozdiely vzhladom na clenitost terenu. To co funguje v KNM nefunguje v CA a pod...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň