Diskusia k téme Pohodový Silvester a šťastný Nový rok 2013!
Dík, len škoda že v tom zostrihu niektoré rádiá akoby ani nebrali do úvahy že prišiel Nový rok. Mal som vybrať asi iné rádiá namiesto Vivy a E2
Kým som sa o polnoci venoval zábavnej pyrotechnike a ľuďom ktorí boli pri mne, môj soft mi nahral vysielanie niektorých rádií, takto to bolo na prelome rokov v štyroch rádiách: http://soundcloud.com/ubo-ko-ick/novy-rok-v-radiac…
Tiez sa pripajam a zelam vsetkym slusnym a netrollujucim diskutujucim stastny Novy rok :)
Želám úspešný a metalový rok 2013, aby vám priniesol hlavne veľa zdravia (nech vám ani jeden zub nevypadne) a štastia, hudby a tak ďalej... :DDD
Šťastny, úspešný a v zdraví prežitý rok a veľa konštruktívnych a slušných príspevkov nám všetkým ;-)
Tak aj ja chcem popriať všetkým fanúšikom tohto serveru len to najlepšie, veľa zaujímavých tém a čo najmenej hádok v diskusiach :)
LuboTS to velmi pekne vystihol. Pripajam sa k blahozelaniu a radiam prajem, aby tento rok nebol pre ne posledy (zial Vivy sa to netyka). Nam diskutujucim zelam vela zdravia a konstruktivnych nazorov :)
Aj ja sa pripajam s prianim vsetkeho dobreho do noveho roku 2013,vsetkym rozhlasovym fanusikom
Nás všetkých čo tu chodíme spája to, že nás zaujímajú rádiá. Tak nech nás to drží aj ďalej, aby každému to jeho rádio prinieslo radosť, aby bolo veľa dobrej hudby a aby sme dokázali byť tolerantní voči tým, kto počúva iné rádio.
Pripájam sa, prajem všetkým šťastný a pokojný nový rok plný zdravia, lásky, dobrých ľudí a aby sa nepovedalo, tak aj rozhlasového vysielania ;)
Mili prispievatelia, citatelia a redakcia, prajem Vam radostny koniec roka 2012 a pohodovy vstup do noveho roku 2013, ci uz s flasou sektu, prskavkou alebo pri dobrej zurke v podniku.
Vela stastia a zdravia, penazi, uspechov, cisteho rozhlasoveho prijmu :-) a naopak co najmenej negativnych situacii, ktore dokazu cloveku zneprijemnuju zivot...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň