Diskusia k téme Počúvanie rádií cez internet v zahraničí
Ja som v nemecku,v Chiha shanghai aj v Indii mumbai počuval bez problémov.A to čina má toho dost blokovaného soc siete atd ale radia išli.India tam bol zas problem s rychlostou tak to sekalo
dobry neviete niekto preco mi v taliansku cez internet nejde prehrat ziadne slovenske radio iba europa 2?
Vďaka dnešným vymoženostiam, môžeme dnes počúvať akúkoľvek rozhlasovú stanicu, nie ako kedysi iba pozemnou cestou.
Dobrý den, rádio posloucham v zahraničí přes internet od nás v Rakousko hlavně ČRo 1 Radiožurnál nebo každý večer SRo 1 Nočná pyramída.
stiahni si winamp napr z.
http://tahaj.sme.sk/software/162
a z http://www.listenlive.eu/
si spusti radio odkiaľ len chceš
čaute, prosim vas poradte mi kde sa da stiahnut subor vdaka ktoremu moze pocuvat radio Expres vo Francuzku. dik
Alebo si nájdi cez sekciu "rádiá" funko a tam si stiahni súbor, ktorý ti umožní cez Winamp počúvať tvoje obĺúbené rádio.
Mas viac mznosti, bud priamo si na ich webe kliknes na live stream, skusit to mozes aj cez tuto stranku v sekcii www&live, alebo www.profinet.sk/radio, takto to ide dokonca kvalitnych 128kbps.
Prosim vas chcel by som pocuvat Fun radio cez internet neporadili by ste mi kde by som ho mohol pocuvat?
Tebe to ist do kopy nemusi, staci, ze to ide dokopy mne.. :)))
Počúvam Slovenské rádia v Česku a je to v pohode. Som Nitranec a vadí my, že sa nedá dostať na www stránky Nrádia. Len sa ukáže to blé autíčko, nič viac
sak hej, len ten your xoice akosi nejde dokopy :))))
Nemusi mat kazdy presne taky isty vkus ako ty!! Kedy to uz konecne pochopis???
Tak to mas fakt divny vkus na 1 strane "ceske shity" Blanik a Impuls co hustia len bolsevicky pop( keby Frekvence 1 nepoviem) a na 2. strane FUN a Go DJ
Ja pocuvam B1 cez net vo Vancouveri. Som rada, ze tu mam aspon kusok z domova a mozem pocuvat hity s ktorymi som vyrastala. B1 je jednoducho the best a je super, ze umoznuju aj slovakom v zahranici pocuvat vysielanie cez net.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň