Diskusia k téme EXPRES PARTY show radia EXPRES
v piatok moderovaná od 20:00 do polnoci a v sobotu už od 18:00 do polnoci, inak len od 22:00 vždy nemoderovaná (tiež do polnoci), moderuje väčšinou Ivan Binďo Bindas a žije to vtedy riadne na Facebooku, údajne najlepšia žúrka v slovenskom éteri. :-))
tie jej ulety poznam, mal som tu cest :-)
nic mi neurobila, ale niektore jej vyjadrenia nie su hodne zamestnanca radia
Ludia z FM sa ocividne v praci nudia a obcas si tu chodia liecit komplexy(cest niektorym vynimkam napr. Marcel F.), ale inac pohoda.
Iksi, to malo byt pre lubosss-a
nemozes vediet, ze to nebol ten isty.....
Preco zamestnanci radii nedokazu napisat nieco normalne? Nedavno tu vystrajal niekto z Twistu, teraz nejaky Expresak. Zda sa, ze seriozne diskutovat s posluchacmi su schopni len ludia z radia _FM.
Myslienka bola sice pekna, ale tie pravopisne chyby! :)
ano velmi hlboka, hodna radia expres.
A koncesionárske poplatky za TV a rozhlas platíš ? :-)
Ak je party pripravená na profesionálnej úrovni, tak môže byť rovnako kvalitná a zábavná bez ohľadu na to či je to FUN alebo Expres. Hoci som na expres party show nebol, predpokladám, že DJ hral tanečné veci rovnako akoby to hral na Fun party. Ja teda v tomto smere určite nie som zaujatý, a ak by do našeho zapadákova dorazila Expres alebo Fun party tak idem alebo do neďalekého LC. To už je skôr pravdepodobné.
ist na Autobus party?Hmm,to by som sa musel s konom zrazit a neroschodit to!Ked tak na Fun party,to sa da!Napriklad teraz v Sobotu v Nr Fun live s Parou Tam som bol a bolo super.Dokonca bol prenos do radia!Takze na Autobus party ani keby mi zaplatili,to iste plati aj o dobrovolnom pocuvani!!!!!Ked tak jedine Fun-stale uz od r.1993 alebo obcas Fm.Ine nemusim!!!!
ja som bol v TN a bolo uuuuplne super uz dlho som sa tak nezabavil. hrali super, nalada super a uplne natrieskane :) moc expres nepocuvam ale party hodnotim pozitivne
Myslím, že na EXPRES PARTY show musíš ísť osobne a v rádiu ju počuť nebudeš, akurát tak upútavky.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň