Diskusia k téme Obehne v pocuvanosti Expres radio Slovensko?
Náhodou, nehrajú tu vôbec často ako tie hitové rádia a podľa môjho názoru každodenného poslucháča je rádio Slovensko super, aj ich playlist, hodnotím to ako krok vpred túto letnú štruktúru. A ak urobia ešte od septembra trvalé zmeny a presunuli by omše, rozhlasové hry atď. ako sa tu diskutuje už 5 rokov majú potenciál predbehnúť Expres a byť jedničkou :-) Pre starších ľudí je myslím si vhodná Regina, kde hrajú všetky overené hity ktoré aj donedávna hralo Slovensko.
Vzhladom na infantilnosť rádií v poslednom čase počúvam iba SRo, no začínam mať obavu že aj tento ostrov sa už ponára. To čo začínajú zaraďovať do playlistu už konkuruje niektorím hitovým rádiám.
Ty to vies? Ja nie - aj ked by som si velmi zelal, aby sa to stalo cim skor realitou a RS bolo dominantnou jednotkou :-) Tieto nase mp3-ky s "duchaplnymi" vstupmi maju biednu uroven, no nasincom to zrejme staci... Netvrdim, ze RS je nejak oslnivo kvalitne, no z mojho pohladu je s naskokom najlepsie.
je zaujimavé takto po takmer 6 rokoch vidieť príspevky ludí, či expres predbehne Sro1 :D teraz už to všetci vieme.....
Este nikdy kultura neodolala masovej komercii, takze to nebol ziaden vykon hodny Sybyly.
Pochop uz ze Expres sa prisposobil vacsine a preto je tam kde je!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň