Diskusia k téme Detské rádio
Nem boj, dlhú životnosť to nem bude mať...
Uz vysiela ostro detské rádio na 102,7 presove a Košice 102,5 uz pocuvam, ON AIR 102,5 a 102,7 môžete počúvať celom presove a Košiciach.
Skusal som ladit pred 10:00 hod a potom po 13:00 tak som to nestihol.Dakujem ti za info,predpokladal som ze to spustia 7.7.
Ahoj mino hej bol test dopoludnia od 10:00-12:12 islo detské rádio na 102,7 presove a Košice 102,5 vo štvrtok oficiálne začínajú 7.7.ked bude mať 15.narodeniny spustia mi odpísali na whatsupp radia Košice na ostro plným štartom nasadením kde si bol dopoludnia mino vtedy to išlo ta frekvencia.
Nič nešumí, na 102,5 mi ešte vždy ide Radio Romania Actualitati a na 102,7 Petöfi rádio.
Neviem ci len netestovali,skusal som teraz aj pred hodinou ale len to šumi.
Ahojte ide detské rádio na 102,7 presove a Košice 102,5 môžete písať a oznámiť tu prekrylo fun rádio z BJ som rad ze ide viete z akého vysielača ide to.
No predpokladam že už sa caka asi len na magicky datum 7.7.Kedze v ten deň zacalo vysielat aj radio Kosice
Billboard sa nachadza v PO na svaboch asi v strede sidliska pri hlavnej ceste smerom na kruhac na Kosice.Jasne deti sa uz nevedia dockat.Cez net sa to neda pocuvat,velmi obmedzene a zerie baterku
Ahoj mino si videl billboard detského radia kosiciach,Prešove ešte nezapli čakám na to ja som nevidel billboard kde je presne na svaboch,sekcove a ty tiež tvoje deti su nedockave nemôžu počúvať cez klasické rádio ale cez internet ja zatiaľ cez internet pocuvam nie vkuse.
Dnes som videl billboard Detského Radia uz aj v Presove,s frekvenciami pre Kosice a Presov.Predpokladam že uz by mohlo zajtra zacat vysielat,od začiatku prázdnin.
Dnes som isiel z Prešova do Košíc a pred značkou Kosice som zbadal na billboarde reklamu na Detské Radio.Nebolo tam nic napisane,bola tam len ta kocka KE co je v logu Detske Radio.No predpokladam ze uz by malo začať v najbližších dňoch na FM.
Kde boli zachytené testy pre detské rádio Košiciach alebo presove uz dnes išlo 102,5 a 102,7 okolo 17:25-31 hod. Tak dajte vedieť.
A prečo zavrčali? Lebo ste im pustili niečo staršieho dáta. Vidíte sám ste napísali že vám to google nevyhľadal, a prečo? Pretože o tom nik nevie lebo sa tu pretŕčajú dospeláci, tak ako som písala v predchádzajúcom príspevku, a deti nemajú žiadnu šancu, v Moldavsku existuje napr. youtube kanál GurinelTV odporúčam pozrieť. Tam krásne vidieť ako by mala vyzerať detská tvorba.
Pozrite si:
mangoclub.eu
lollipopz.cz
superdeti.sk
https://www.facebook.com/Kapela-DRAJF-119671536383…
To co si menovala - nejakych interpretov Mango, Lollipop a podobne mi ani google nenasiel - jedine tie superdeti - aj to je zas to iste - biznis dospelaka.
Zial detsky interpret dnes na SVK neexistuje.
Ked som svojim detom pustil Zlatu branu, Madeja,Pastekovu ci cokolvek starsieho data len na mna zavrcali ze co to za somariny..
Dnes je to proste tak, ze dospalaci bavia deti - a to som este rad, ze moje deti bavi nejaky Jaros ako nejaky Rytmus, alebo hlupaci Youtuberi a podobny tzv reperi... lebo mali teda snahu aj o takyto zaner.
Neznášam osoby, ktoré prvoplánovo, cielene a účelovo zarábajú na deťoch... je to hnus... na zvracanie, úplné morálne dno...
Tento projekt je jedna veľká katastrofa, očakávala som od toho viac, strašne málo detských interpretov, a keď hovorím detských myslím tým deti a nie 40-ročných ehmm, ktorí sa potrebujú na deťoch nabaliť. Kde sú Superdeti, Mango, Lollipopz, Drajf...? Naša generácia keď bola malá počúvala detské pesničky - deti Madej, Pašteková... Dnes rodičia svojim deťom servírujú týchto zlodejov detských talentov, vďaka ktorým sa deti ako hudobníci nevedia uplatniť. Slovensko sa nedokáže zapojiť ani do Junior Eurovision, a prečo lebo miesto detí tu máme Jaroša a Zahrajka a neviem ešte koho, tak pošlime na Eurovíziu teda ich za prvé prekročili už vekovú hranicu a za druhé by Slovensko rovno vylúčili z Rady Európy aj EU. Všade vo svete keď sa povie ,,detské tvorba,, si predstavia deti v role spevákov, u nás si predstavíme 40-ročného chlapa s motýlikom na košeli. Dvaja to pred desiatimi rokmi začali a všetci to po nich opakujú ako cez kopirák, a prečo? Lebo biznis. A každému je ukradnuté že na Slovensku máme aj talentované deti ktoré by sa chceli presadiť v hudbe. Za naších čias detská tvorba patrila deťom a dospelý sa im do toho nemontovali, Zlatá Brána a podobne. Dnes je to naopak. Detská tvorba dnes očividne patrí dospelým, čo je smutné. Rodičia zamyslite sa nad tým aký gýč servírujete deťom.
Vcera som skusal Detske radio na 102,5 ale nic iba sum.V akom case si ho pocuval?
Ahoj mino z KE zistij ci ide detské rádio v ke na 102,5 lebo som pocuvam rádio Košice pocuvala včera detské rádio na 102,5 v ke moderátorka kiba pocuvala to môžeš napísať a sa ozvať tu na diskusiu.
ahoj mino už sa nevieš dočkať detského rádia cez fm pásmo no ešte je šum KE,PO áno aj ja ladím každý deň ja sa neviem dočkať kedy pôjde deťom dávaš zapínať cez internet musí baterka stále vybijať aj nabíjať,no sa čaká na pravoplátne povolenie od regulačného úradu a ked dostanú už spustia už prebehlo 90 dní dali na začiaktu roka 10.1. už je to 90-95 dní do konca apríla možno už pôjde alebo začiatku mája 2.5.
Ano viem ze vysiela cez net,len uz mi kvoli tomu skoro skapina baterka na smartfone,deti stále pýtajú nech im zapnem,keby vysielalo na fm tak im na radiu zapnem a moze im aj celý den bez problemu hrať rádio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň