Diskusia k téme Richard Dedek a Ďuro Šimko
Za presne info ,to som ani
Netusila ze # radiookey#D
Juraj Šimkov v TV Markíza v Televíznych novinách číta komentár, keď ide zahraničný blok správ...
Juraj Šimko zacinal v Exprese. Potom o nom nebolo pocut a potom sa objavil v radiu Slovensku. Podobnu put mal aj Kurilak a Wallner.
Duro Turis zacinal este v radiu OKEY. Neskor bol v Exprese, mam pocit, ze moderoval aj v Best FM, potom na Vive a dnes je v Regina zápas.
Richard Dedek bol tiez na Exprese aj v Jemnych a potom sa objavil v Radiu Slovensko.
Je to jedno. Kde boli a kde su. To radio nema ziaden obsah. Kazdy ich vstup obsahuje informaciu o case a skladbe. Verim, ze sa Vam dobre pocuva radio Slovensko a podobne zvasty. Vstup, ze oznamia, ze ide reportaz o plastovych flasiach nie je vstup. Aj bez vstupu by mohli reportaz pustit.
Nie som si istý či Šimko nebol aj na Vive istý čas. Ale Dedek chvíľu moderoval aj na Jemných.
A Ďuro Turis robí v Regine Západ.
Wow D za info...zdali sa mi znami....
A,neviete co je s durom turisom a ci je
Dalsi D hrncirik na exprese este? Velke D
Juraj Šimko pracuje aj v TV Markíza pre Televízne noviny a je aj súkromný učiteľ anglického jazyka.
tak Duro moderoval aj v Best FM rano a potom ho vystriedali Duro Turis a Petra Podkonicka a nejaky cas posobil aj v povodnej Vive.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň