Diskusia k téme Vysielanie ráno od 05 hod.
5 hodin rano je pre mna stred noci. :)
Kde su tie casy, ked u mna sla celu noc "Hviezda" na dlhych vlnach. Teraz uz musim spat v uplnom tichu.
a ja akosi ináč nemôžem, len s Radiožurnálem vítam den...
najprv RADIO HELAX/CZ/,potom FUNRADIO a zakončím to stanicou VIVA.
Ja tiez pocuvam CRo 1, ale az od 5, lebo prv na dlhych vlnach nevysielaju :-(
rano pocuvat od stvrtej cesky rozhlas potom slovensky rozhlas do siestej potom vivu, ked je Vlado, alebo Jano a potom pracovat :-))
Je super, že RS vysiela už od 4,30, neviem si predstavit, co by som robil (ja som ranny vtak :))) ) tak skoro rano, ked sa zobudim
rano od pol piatej je dobre pocuvat SRo-1,a od siestej Funradio.skoro rano su to informacie a potom zabava
Inak v sucasnosti takmer vsetky sukromne radia zacinaju ranne vysielanie od 6:00 a to trva do 9:00, max. 10:00. Vyhovuje mi to, lebo aj tak vstavam tesne pred siestou. A denne programove struktury sa dost podobaju. Len ked porovname Twist a Expres 6-9, 9-12, 13-18. Pricom sa mi na Twiste ovela viac pacilo 6-10, 10-14, 14-18.
Ad Vysielanie ráno od 05 hod.
Nena, pekne si pochvalila, len skoda, ze nevieme, ktore radio.
Chybyčka se vloudila :)) asi to žela radiu Radia.sk :D
Nakoľko Vás počúvam každý deň ste vynikajúci až na výber hudby. Niektoré skladby sa nedajú ráno počúvať, pretože ráno keď sa vstáva organizmus sa musí naladiť pozitívne a nie, aby hudba, ktorú počúvame bola divoká. Takáto hudba sa dá počúvať neskôr. Prajem Vám veľa poslucháčov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň