Diskusia k téme Rádio Extra
Chápem, že nie každému sa to páči a je pravda, že jingle by mohli byť aj lepšie, ale zas ak sú iba začiatočníci, tak sa im to dá odpustiť. Mne sa páči, že sú tam také skladby, ktoré inde nepočuť a že je to dobre vyvážený mix starej a novej hudby. Dobre sa počúva ich playlist. Možno neskôr vylepšia nedostatky. Treba im dať čas. Ešte sa to rozbieha. Uvidíme.
Pretože neexistuje nič, v čom by toto rádio bolo výnimočné. Podpriemerný hudobný výber, amatérske jingle, nepresné mixy. Nechcem byť negativista, ale pýtal si sa.
Pobavil si :)
V tom názve chýba ešte slovo "nič". Celý názov "Nič extra" by bol naozaj výstižný.
No mne sa to slovo spaja s jednym tlacenym periodikom, ktore adoruje Meciara a HZDS a podobne "smakocinky"
internetove radio ktore nie je v zozname digitalneho dab radia nie je pre inych digi net nadšencov zaujimave
Čo hovoríte na toto nové internetové rádio, ktoré iba pred pár dňami začalo vysielať? Podľa mňa super. Presne podľa môjho vkusu. Veľmi dobrý playlist. Je tam aj oldies aj súčasná hudba. Za mňa na jednotku. Presne takéto rádio som chcel vždy založiť a pomenovať ho Extra. Už nemôžem ani nemusím. Ten názov sa mi páči, lebo vystihuje pestrosť. Nehrajú iba tie opočúvané, ale aj menej známe. Zdá sa, že po dlhšom čase som si konečne našiel rádio, ktoré budem s radosťou počúvať. Držím palce. Rádiu prajem dlhú životnosť. :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň