Diskusia k téme Patrí Sajfa na televíznu obrazovku ?
Je chore, ako nadavate na toho Sajfu. Musite mu strasne zavidiet. Ste typiskym prikladom toho, ako sa neuspesni ludia navazaju do niekoho, kto v zivote nieco dosiahol.
Čítam dobre!!!??? Prečova sem trepete nieko z TV obrazovky!?
Ja nemam nic proti nemu ale ja tie niektore blbe komentare ktore stvara v radiu nechcem zasit ani na zivo... mam z neho taku dilemu ze vypinam radio aj ked ho nezapinam xixi ale skor by mal ostat za sedadlom v radiu nez sa ukazovat hvostat na obrazovku to nie je nic preneho nepaci sa mi napr:: vystup v ser: Kutil s.r.o ktore ani nekukam kvoli nemu keby hral este aj v Panelaku tak zkoda takeho dobreho serialu.,.. No nic Hudak Safa ten teda dopadol rechoooot
mas v texte dost malo vykricnikov.asi starnes. Sajfa je vv pohode, ved ho pocuvas kazde rano, tak vies sam.
Budte radi, že ľudia ako Sajfa existujú!!! Ináč by sme boli nútení sledovať rôznych buzerantov, lesby, nedonosené rádoby hviezdy. Však si poprepínajte programy, a pozrite sa poriadne čo sa na vás ináč valí z obrazovky. By ma zaujímalo, keď nie Sajfa, tak potom kto??? V prvom rade je mladý, má vynikajúcu prax ako spíker, nie je zavzdušnený svojími mindrákmi ako iné "hviezdy", ktoré zaujíma, iba to či nejaký zakomplexovaný denník dnes o nich niečo nedajbože napísal, aj keď tam vlastne sami volajú svojím známym aby konečne o nich niečo napísali... Koho máte tak radi? Belohorcovú, Brychtovú, Mojseja??? U nás je bohužiaľ taký štandard, že si herci musia zarábať podradným moderovaním nejakých umelých "ŠOU" a prapodivných relácií. Takže kritizujete niečo čo sa tak rýchlo nezmení vážení...
On sa nepodoba na sovu lesnu. Povodne sa mal narodit ako kôň, len Boh si to na poslednu chvilu rozmyslel, ale uz nemal dost casu spravit z neho cloveka, tak vyzera tak ako vyzera. Ignorujem programy v ktorych sa objavuje.
Ja si nemyslim, ze je Sajfa vhodny tip moderátora na "obraz". Este v radiu sa da, ale pozerat sa na neho, to nie. Niekedy mam pocit ako keby telka vsade pchala len tych co su dobry v etery. Hmm...Moj nazor, neznamena, ze ked je dobry v radiu, je hned tutovka aj na obrazovke.
Najlepší bol Ďuro Mokrý keď nazval Sajfu "sova lesná" :-)
Cypha patri tam, kde dostane dobre financne ohodnotenie a bude spokojny s podmienkami zamestnaneckej zmluvy. Tak ako kazdy .... Neviem co toto je za odveci temu, ja si myslim ze je maximalne nezmyselne hodnotit kto kam patri, pretoze sa stavim ze x-ludi z vas by urcite ponuku pracovat v nejakom dobre platenom a sledovanom mediu prijalo vez vahania.... ste smiesni...
Sajfa patrí tak ako aj KOčiš do veľkého odpadkového koša ...stačilo ,treba nové tváre ,nie niečo čo je okukané je to stáe o tom istom ,no ale vedia liesť dramaturgom do ,,zadku,, aby to bolo slušne tak dostavajú kšefty .-ň
Da sa ho predstavit na televiznej obrazovke ale podle mna mu to viacej sekne v radiu s Adelou
no comment ..je proste super !!!
Určite áno ma na to všetky predpoklady na rozdiel od mnohýhc moderátoriek čo sa vyspia so šefmi alebo s nimi v aute robia to čo Lewinská s Clintonom vačšinou su to ľahké štetky a vidnno to aj pri moderovaní
daj mu pokoj.. za to ze sa tebe ina rit paci, tak este nemusis skakat, ty.. ]:-(
Po hlasovej stranke ano, po vyzorovej nie.
no ja som celkom s matom spokojny tak v radiu ako aj v telke podla mna je fajn ze je na jojke a ne dakde na drbnutej markize to by ma asi nasralo! a inac ako vsak on bol vzdycky fajn uz v B1ke tak neviem preco by nemohol byt aj v telke ved ked prachy tak iste ne?! lolovia :D prijemny den!
Mili moji zlati!
Meradlom moderovania nema byt cool sladky svalnaty zjav, ale clovek ktory vie zaujat, pobavit a ma ego! Sajfa prelomil bariery!! Vdaka! Vasa Wetwicka!
Jasné, že patrí prečo nie keď to wie a darí sa mu nevidím žiadny problém!!!!!!!!!! Navyše je to skvelý moderátor a ........... (takže jedonoducho tam patrí!!!!!!!!!!!!!!!!)
Jasne ze patri. Jeho uzasne blond vlasy a super modre oci tam predsa musia byt...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň