Diskusia k téme Vianoce 2005 a rádiá
Vianoce len s CS muzikou...jedine za trest:)
no ja pocuvam hey od rana. do 12,00 vysielanie slabe, resp. nicim sa neodlisovala od standartneho, ale potom co su tam novi moderatori, tak to je uz ine vysielanie, vysoka uroven, dobra naladava v eteri, vidno ze su vyborne zohrani
Vo Vychode B1 maju zaujimavu sutaz pre deti - maju napisat rozpravku. Len to akosi nezvladli s jinglami, prekryva sa im to s tzv. vianocnou postou a pravdepodobne ani s cenami na tom nie su bohvieako. Ale aspon robia nieco s detmi pre deti. Dufam, ze moje vyhraju, pisu a pisu a posielaju :o))))) Inak osobne cez Vianoce radio velmi nepocuvam. Naladicku si robim s CD a decka maju rozpravky od rana do noci....
Ja som bol zvyknutý počúvať celé Vianoce starú dobrú Rebecu-b1.V r 2003,keď už mlčala v éteri, som počúval NAJ a vduchu žialil za Rebecou,vlani už Vianočne programy na novej ReBBece boli už o niečom inom,ale našťastie na b1 sa nieslo v starom dobrom Rebekáckom duchu.Tak som zvedavý aké to bude tohto roku,po vetri zmien,ktorý sa prehnal cez b1,ako vlani novembrová víchrica cez tatry...
milannco, práveže už nejaké vianočné jingle púšťajú, aj reklamný jingel je s vianočným podmazom. Pravda ale je, že zatiaľ je toho pomenej.
...no a palcek kubica bude zas a zas hviezdit !!!! ako kazdy rok
no napr. oproti minulemu roku je pri Twiste dost zmena, lebo vianocne pesnicky a jingle+podmazy pustali uz od 1.12. a teraz furt nic, tak som zvedavy ci vobec zacnu. hadam ano?! od mikulasa?
ako? tak, ze su najdlhsie reklamy v roku, teda negativne.
Tak ja som zvedavy ako zareaguje na Vianoce Go DeeJay.. a tak..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň