Diskusia k téme Začiatok vysielania Rádia One.
Peter tu je bližšie info o obci kde ja bývam http://www.obeckov.ocu.sk/sk/Image/mapav.jpg : kolko to je km naozaj neviem .
neviem ako ďaleko si od obce Mikušovce -to neviem ani ja -ja bývam v obci obeckov-okres Veľký Krtíš a Fun radio od LC chytám už asi 1 .predtým sa mi nedalo toto rádio vôbec naladiť z frekvencie 91,6 a teraz sa dá ,možno to je tým ,že zvýšili výkon vysielača .
tých 10 kW je z Blatného vrchu, toto bude v obci asi.
neviem ako ďaleko si od obce Mikušovce, FUN je až 10 kW, toto bude 0.5 kW.
nevie prosím niekto kedy bude možné toto rádio naladiť aj od Lučenca ? ja som od Lc 30 km ,tak by mi asi malo ísť nie keď bude vysielať , tak isto prijímam Fun ťiež od Lc ,kvalita zvuku celom obstojná .
budte radi,ze pri tolkej mizerii/rusenie regionalok a nahradzanie celoploskami/ ste sa konecne dockali.Ked budem mat cestu do BB,tak si ich urcite naladim .ps:da sa ONE dobre naladit aj vo Zvolene?
...tak sme sa dockali, priatelia...
...Radio ONE vysiela od polnoci, v BB ma vsade perfektny signal (este som nenasiel hluche miesto)...
...tak dufam, ze im to dlho vydrzi, lokalku Bystrica potrebovala ako sol, este ju totiz nikdy nemala...
...moderatori su zatial vo velkej pohode a posobia dost profi, co ma velmi tesiiii (dufajme, ze aj dobra nalada vydrzi co najdlhsie :)...
Budete sa čudovať, ale v Lučenci je možné chytiť rádio ONE. Asi do 20:00 púštali hudobné skladby. Teraz je na frekvencii ticho. Signál nemáme na 100 percent, ale pri jemnom doladení je to celkom počúvatelné.
V Lučenci chytíme aj rádio ZET - toto rádio ide na niektorých miestach perfektne, ale v prevažnej miere je signál dostupný len cca na 20 percent.
Dnes o polnoci!!!
www.radioone.sk
bezi odpocitavanie!!!
prijemne naladenie.
to snad nie je mozne!!! Kedy to uz konecne zacne?!
...novy PARDON priniesol opat novu reklamu na coskore zahajenie vysielania Radia ONE...
...mozno mi neuverite, ale aj niekolkokrat denne zapinam scaner na frekvencii 90,5 MHz, ale zatial zial ziadne zvuky odtial nejdu...
NoName: ...suhlasim s tebou prakticky vo vsetkom, len som napisal, ze v tejto chvili mi velmi nejde ani tak o to, kto radio financne podporuje, ale aky ma zaujem a o co mu hlavne vo vysielani pojde, teda zameranie (napr. hudobne), pretoze ako regionálka bude urcite spravodajsky a publicisticky posobit na banskobystricanov...
...keby sa uz spustili aspon web stranky so zakladnymi informaciami, to by ma potesilo, lebo v banskobystrickom inzertnom tyzdenniku PARDON uz vysiel inzerat, ze zacnu vysielat coskoro...
...one world, one live, one radio :) (celkom fajn slogan)
Samozrejme, že TA3 nie je regionálna televízia, ale napríklad ostatné televízie ako napríklad Žilinská televízia, Nitrianska a pod. by tiež bez finančných injekcií nevyžili. To asi nie je o biznise.
Áno, v podstate máte pravdu. Do úvahy však treba brať aj fakt, že regionálne rádiá väčšinou živoria a keď nemajú za sebou silného investora, tak sa môže časom stať, že začnú upadať. Napríklad taká televízia TA3 a zo svojim ani nie 5% podielom na trhu by z reklamy asi nevyžila, keby nemala za sebou silného investora. Vďaka tomu žije, funguje a rozvíja sa. Je to imidžová záležitosť samotného investora.
Tento mixazny pult vyraba firma wheatstone/audioarts engineering - www.wheatstone.com a ma ho aj radio Expres a Okey
nevie nahodou niekto presnu znacku toho mix-u, ktory je aj na fotkach (na elviapro.sk som to nenasiel)? Taky isty pouzivali v Naj a Max
...no, myslim, ze presne ako hovoris, vobec mi nejde o to, kto za tym stoji, alebo ako sa bude radio financovat a podobne, hlavne ma zaujima, ci to chcu spustit a ci budu pristupny na spolupracu a co vlastne chcu vysielat a podobne...
...bolo by super, keby sa nejake zakladne informacie objavili na nete uz aj od tvorcou alebo buducich prevadzkovatelov radia... ...mozno by niekto vedel aj pomoct, ak je nejaky problem a tak...
Suskandy su jedna vec, realita druha. Vacsinou suskandy su zberom bludov. Za kazdym radiom, tak ako za kazdou firmou niekto stoji - v principe moze ti to byt jedno, ak sa projekt vydari.
A viete už kto za projektom rádia One stojí. Aj keď je to síce nízkonákladové lokálne rádio, rozbehnúť to nie je lacná záležitosť. Ja som počul nejaké zákulisné info, ale keďže sú to len "šuškandy" tak to nebudem prezrádzať.
...no som rad, ze aspon jedna pozitivna info v tomto smere... ...prevadzkujem totiz Internetove radio HARDLAND SLOVAKIA RADIO a rozmyslal som po spusteni Radia ONE nadviazat nejaku aspon malu spolupracu v hudobnej oblasti, mozno preto taky zaujem odo mna...
Z toho prispevku pred tebou si nic nerob,niekto len zavidi ze nieco sa robi. Radio One startuje coskoro len niektore veci trvali dlhsie ako sa predpokladalo. Stanica ma uz komplet techniku a ako jedine mensie radio odstartuje s hudobnym obalom vyrobenym na kluc. Staniba ma sidlo v budove Vyskumneho ustavu spojov na Zvolenskej ceste v BB.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň