Diskusia k téme Rádio Expres
Sorii ale nevsimol som si ze kto sa pital. Sorii
Neviem prečo odpovedáš mne,kedˇ ja som sa Ta nepýtal nato,že kolko ludí tam pracuje.Ja som sa pýtal len na Slávku G.či sa ešte vráti do dopravného servisu. ??
V BB studiu pracuje len 1 clovek. a to neva spitat
Koľko ľudí funguje v Banskobystrickom štúdiu rádia Expres?
Tak to ti neviem povedat ale mozem sa spitat
Vdaka za odpovedˇ Expresbb a nevieš či sa ešte niekedy vráti do dopravného servisu?
Slavka Golisova pracuje teraz ako redaktorka v Banskej Bystrici. A Martin H. Odisiel z expresu cca pred rokom
Super,diky že si mi odpovedal.Ale neviem,ktorého Martina H.máš namysli,kedˇpíšeš že je ex expresák,pretože ja som si nevšimol že by niekto odišiel.A Slávka je super lenže už som ju dávno nepočul v dopravnom servise,nevieš prečo?
eXot moji kamosi su Ex Expresak Martin H. A Expresacka Slavka G. A su super ako cele radio
FUN mi vyhivuje a nerobi mi problem niekoho aj ked ho rad pocuvam nakopat do zadku
Svojho času som tiež pravidelne počúval FUN rádio. Dnes si už však vyberám len niektoré programy, lebo sa vybrali cestou hrania špecifickej hudby, ktorá mi úplne nevyhovuje. Vo funko inak pracuje mnoho kvalitných moderátorov, prišiel som však nato, že mnoho z nich je v súkromí aj dosť namyslených a arogantných, svojich poslucháčov majú v paži.
bavi Vas este pocuvat dopravne spravy??? mna uz davno nie! ved ti policajti stoja stale na rovnakom mieste
Rádio spustilo nejakú internetovú prezentáciu, skúste pozrieť a napíšte svoj názor - môj znie - nepustím niečo na Internet, pokiaľ to nemám hotové :)
Najprv sa naucte gramatiku xytraci a potom nieco piste, lebo s takouto urovnou vam naozaj nic ine len pocuvat ten vymyvac mozgov zvany R. Expres neostava....
Expresbb je skratka regionálneho štúdia rádia Expres v Banskej Bystrici?
Uplne s tebou súhlasím v tom že sú SUPER,pretože naozaj sú!! a keby neboli.tak by neboli predsa najpočúvanejší na Slovensku. Ale vlastne som sa Ta chcel opítatˇ,že ako sa volajú tí Tvoji kamoši,ktorý tam pracujú??
Ja mam s expresakmi len dobre skusenosti. Pracoval tam kamarat a teraz tam robi kamaratka. Su super
Tak na nich nekidajte
...a pracoval aj na tejto stránke, ako som si všimol. Takže len taký obyčajný poslucháč to nie je.
Skôr by som povedal, že ten chlapík Troky je profesiónálny web dizajnér a pracuje na stránke rádia expres, však nakoniec aj tu má reklamný banner hneď vľavo pod SITA a SLEX 99 online. Nuž, ale pravda je, že si to mali dať do poriadku skôr a hodiť to na oficiálnu doménu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň