Diskusia k téme Uz ste niekedy poculi...?
morske cesty su este v pohode.. su aj "lepsie" brepty...
"sneh sposobil koziliu na cestach"
"katka zo senice nam posrala smsku"
a podobne...
:)) super ty tiez musis vsetko pocut, vsak :)) Este, ze je Eva v Kanade inak by ma niekde prispendlila, dva dni som jej vyhovaral, ze si to aj tak nikto nevsimol
Danovi Kovacovi sa podarilo asi pred rokom a pol povedat "pocuvate radio Expr... ehm Twist
Eve Kotusovej sa podarilo prijemne povedat, pekny vecer pocuvate Expres a hned do toho zaznel jignel "pocuvate vecerny twist"...
Marek Makara v nedelu (vcera) v dopravnom servise (myslim, ze 7.30) namiesto vsetky horske cesty su mokre... povedal vsetky morske cesty su, ehm... potom sa opravil a dodal, ze morske zatial nastastie nemame... :))
raz o tom hovoril Dano Kovac na Twiste, ze podla nejakeho zakona paragraf taky a onaky a este neviem co sa proste vo vysielani nespominaju mena inych medii len v pripade spravodajstva alebo nejakej specifickej relacie. zda sa mi, ze nasi poslanci skopcili americky zakon, tam je to dokonca povolene len vylucne pre spravodajstvo inak sa tvaria, ze ine medium ako oni nie je. ako tak cubrnim smajlik tu este nebol !?
vsade je ten Dano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Už som počul - raz v jednej krčme (hostinci) hral ten príšerný Expres (Expres fuj !), bola sobota, 15 hodín a na Exprese v správach hovorili, čo akýsi politik vyhlásil v diskusnej relácii SRo Sobotné dialógy a použili na to aj zvukový záznam z tejto diskusie :-)
Katike je smutno za funrádiom, ale už niet cesty späť, teda aspoň rok, dva určite nie.
Katika si este asi uziva ten 6. rok vo funradiu :)
minule nam na FMku Katika zazelala prijemne popoludnie s funradiom:)
no ale v televizii si hlavne na reklamu pocas programu davaju husty pozor...mozno ich treba za to sankciovat v radiach a dali by si viac pozor...ale to je blbost...len konstatujem
Už som počul, napr. Adela mala vo svojej relácii "Fun Fatal" aj hostí, ktorí pôsobili v iných rádiách a spomenuli to tam bezproblémov.
často. V dobrom i zlom. Čo je na tom povedať svoj názor? Alebo tí čo pracujú v rozhlase sú len duté hovoriace hlavy,ktorím niekto píše a cenzuruje text a hrajú podla firemného playlistu?
Urcite sa pomylili.. a sranda bola ked sa Rock FM premenoval na Radio_FM.. hehe.. to bolo na hodinovom poriadku :P
uz ste niekedy poculi ze v niakom radiu povedali znacku niakeho ineho konkurencneho radia?? (okrem Sro lebo to je jasne) napr ja som pocul na twiste v spravach, ze niaky politik... povedal to v diskusnej relacii radia expres fakty X. Alebo nemoze sa pomylit niaky moderator v nazve radia, ked napr prisiel z ineho? a bol zvyknuty a tak.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň